16/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Katy Perry, λίγες βδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Russell Brand, δηλώνει ότι δε σκοπεύει να εμπλακεί άμεσα σε νέο δεσμό. Ο χωρισμός είναι οριστικός μετά την …φυγή της Katy στη Χαβάη με φίλους της για τις ημέρες των γιορτών, την ώρα που ο Russell είχε κανονίσει να περάσουν τις Άγιες ημέρες με τους γονείς του. Ο καυγάς ήταν πολύ έντονος και κατέληξε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου. Οι γονείς της Katy, Mary και Keith Hudson, φημολογείται ότι την ενθαρρύνουν να προχωρήσει στη ζωή της και ακούστηκε ότι της κανόνιζαν …ειδύλλιο με τον αμερικανό αθλητή Tim Tebow!

Η Mary μου είπε ότι ποτέ δεν προσπάθησε να ενθαρρύνει την κόρη της για νέο δεσμό. Δε νομίζω ότι οι γονείς της έχουν γνωρίσει τον Tebow”, δήλωσε στην Sunday Mirror ο Paul Endrei, πάστορας και φίλος της οικογένειας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για την Katy να ξεκινήσει κάποιο νέο ειδύλλιο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου της”, συνέχισε ο πάστορας, γνωρίζοντας, προφανώς, τις ηθικές αξίες και αρχές της Katy καλύτερα απ’ τον καθένα.

Οι γονείς της Katy προσπαθούν να τη στηρίξουν. “Ο Keith και η Mary πήγαν στο Los Angeles για να είναι κοντά στην Katy. Είναι καλά, ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος για εκείνη”, δήλωσε φίλος της οικογένειας. Ο Keith και η Mary επικοινώνησαν και με τον Russell. Του έστειλαν μήνυμα που του αναφέρουν ότι τον σκέφτονται και ότι τον αγαπάνε”, συμπλήρωσε ο φίλος της οικογένειας στην εφημερίδα.

Ο Russell πήγε κι αυτός στο Los Angeles και εντός των ημερών θα υπάρξει συνάντηση με την Katy προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Αυτή η συνάντηση θα είναι η πρώτη τους μετά από πολλές μέρες. Ο Russell συμφώνησε να συναντηθούν για μια τελευταία φορά. Θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να συζητήσουν για το διαζύγιο. Έχει ήδη πάρει τα πράγματά του από το σπίτι που έμεναν μαζί”, δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού. Ο Russell έπρεπε να βρίσκεται στο Los Angeles για τα βραβεία Golden Globe και ήταν ιδανική ευκαιρία να συναντηθεί με την Katy. Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει. Αλλά η Katy είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και ελπίζει να ξανασμίξουν”, ανέφερε το ίδιο άτομο.

Τελικά, εμείς δεν πολυκαταλάβαμε. Θα οριστικοποιήσουν το διαζύγιο ή θα προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here