3/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η επόμενη συνεργασία του Kanye West θα αναστατώσει τον κόσμο της Hip Hop. Ο Kanye δουλεύει με τον 2 Chainz που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την εταιρεία Def Jam στην οποία ανήκει και ο Kanye.

Ένα πράγμα που ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι τον περασμένο χρόνο συνεργάστηκα πολύ με τον Kanye West. Έχουμε κάνει ηχογραφήσεις μαζί και έχουμε πολλές ιδέες τις οποίες σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε στον κόσμο σύντομα. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ποτέ δεν είναι κάποιος μεγάλος για να μάθει νέα πράγματα. Και ο Kanye μπορεί να μάθει πράγματα από τις δικές μου εμπειρίες. Θα ταρακουνήσουμε την hip hop και τη rap μουσική”, δήλωσε ο 2 Chainz.

Ο ράπερ όταν ετοίμαζε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, γνωρίστηκε και δούλεψε με τον Kanye και η συνεργασία αυτή οδήγησε σε αποτελέσματα πολύ καλύτερα από όσο φανταζόντουσαν και οι δύο. Η πιο μεγάλη «έκπληξη», όμως, για τον 2 Chainz ήταν το γεγονός ότι διαπίστωσε ότι πέραν της μουσικής μπορούσε να μιλήσει με τον Kanye για πολύ περισσότερα πράγματα.

Όταν ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε, να γνωριζόμαστε και να «χτίζουμε» τη σχέση μας, διαπιστώσαμε ότι είχαμε πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία από όσα διαφορετικά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη μουσική. Δεν είναι μυστικό ότι προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους. Και πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρον να αναμειγνύεις διαφορετικές απόψεις και να βλέπεις το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας”, ολοκλήρωσε ο ράπερ στο RapFix Live.

Στο μεταξύ κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι ο Kanye West αναζητά περιοχές στη Μέση Ανατολή για να γυρίσει ταινία μικρού μήκους τον Μάρτιο. Για τον λόγο αυτό έχει στείλει εκπροσώπους του στο Abu Dhabi, Dubai και Qatar που θα προετοιμάσουν μια «βάση» για τα γυρίσματα στα οποία θέλει να αποτυπώσει την τοπική κουλτούρα. Οι εκπρόσωποί του ενθουσιάστηκαν με το σχέδιο να αποτυπώσουν την τοπική κουλτούρα. Υπάρχουν πολλά στερεότυπα για τα Εμιράτα και το Κατάρ που χρησιμοποιούν οι Δυτικοί. Συζητάνε πώς ο Kanye θα καταφέρει να γεφυρώσει τις πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές αλλά και τις «παρεξηγήσεις» που υπάρχουν”, ανέφερε πηγή του New York Observer.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here