26/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό πιστεύει ο Cee Lo Green για το άλμπουμ που ετοιμάζει με τους Goodie Mob, το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχει εδώ και αρκετά χρόνια παράλληλα με τις άλλες του συνεργασίες.

Το γκρουπ, παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε ποτέ σε «επίσημη» φάση διάσπασης, ήταν ανενεργό δισκογραφικά από το 2004, όταν κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ με τίτλο “One Monkey Don’t Stop No Show”, αλλά χωρίς τον Cee Lo στο σχήμα. Το νέο τους άλμπουμ, στο οποίο έχουν αφοσιωθεί απόλυτα τον τελευταίο καιρό, θα έχει τίτλο “Age Against the Machine” και ο Cee Lo είναι πεπεισμένος ότι θα εντυπωσιάσει.

Και ανυπομονεί να το ακούσουν οι θαυμαστές του. “Οι Goodie Mob είναι οριστικά ξανά μαζί. Δουλεύουμε εντατικά για το νέο μας άλμπουμ και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Πιστεύω ότι το κοινό θα μείνει πολύ ικανοποιημένο. Γνωρίζετε τη βάση των θαυμαστών μας αλλά και το νέο κοινό που ευελπιστούμε να κατακτήσουμε με τη νέα μας δουλειά”, δήλωσε ο Cee Lo Green στο MTV.

Η συνεργασία το Cee Lo με τους Goodie Mob μετά από αρκετά χρόνια «χωρισμού» ήταν πολύ επιτυχημένη. “Να ξέρετε ότι ήταν απλά θέμα χρόνου. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Και ας γνωρίζετε ότι ποτέ δεν απομακρυνθήκαμε απόλυτα μεταξύ μας. Η επιστροφή μας μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια είναι, αν θέλετε, μια απόδειξη της «ελαστικότητάς» μας. Έτσι το αποκαλώ εγώ”, ολοκλήρωσε ο Cee Lo.

Οι καλλιτέχνες από την Ατλάντα θεωρούνται βασικοί εκπρόσωποι της hip hop της Ατλάντα από το 1991 που δημιουργήθηκαν. Τα άλλα μέλη του συγκροτήματος εκτός από τον Cee Lo Green, είναι οι Big Gipp, Khujo και T-Mo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here