23/7/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλνοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Θηβαίος – Πασχαλίδης”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η χημεία που διαθέτουν επί σκηνής είναι μοναδική. Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο από τους πιο ευαίσθητους και ανήσυχους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, με τη δική τους πορεία και αναφορές, φτιάχνουν ένα εκρηκτικό δίδυμο απόλυτα δεμένο και συγκινησιακά φορτισμένο.

Στα τραγούδια τους -τόσο τα δικά τους όσο και στα «ξένα» που ερμηνεύουν στις εμφανίσεις τους- κάθε στιγμή έχει περιεχόμενο και συναισθηματική φόρτιση. Επιτυγχάνουν μια μοναδική χημεία γεμάτη εικόνες και συναίσθημα.

Οι επιλογές τους στο πρόγραμμα που παρουσιάζουν προέρχονται από την εικοσάχρονη πορεία τους αλλά και το σύγχρονο τραγούδι με επιλεγμένες στιγμές άλλων δημιουργών.

Μαζί τους οι Μιρέλα Πάχου (ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι), Μάξιμος Δράκος (πιάνο – πλήκτρα), Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα)

Η συναυλία τους στο Βεάκειο θέατρο την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, έχει σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τους σκοπούς της «Ακτ-ειν».

thivaios_pasxalidis_2014_06

Η «Ακτ-ειν» είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση με σκοπό την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και την κοινωνική επανένταξη ατόμων που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Άτομα με αναπηρίες (σωματικές, ψυχικές, νοητικές, ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι, μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.akt-ein.gr

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Βεάκειο, Δημοτικός Κινηματογράφος Σινεάκ (Καραίσκου 102, Πειραιάς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here