Κάτι καινούριο από το Νίκο Απέργη

Συνέντευξη στον Άκη Καρυπίδη
akis@musiccorner.gr

15/04/2010

www.musiccorner.gr

“Κάνεις το δικό σου” το νέο σου τραγούδι, πες μου λίγα γι’ αυτό.
Πιστεύω ότι είναι ένα έξυπνο τραγούδι, αν και λαϊκό σαν τσιφτετέλι που είναι, με σύγχρονη ενορχήστρωση που έκανε ο Νίκος Ορφανός, σε μουσική του Γιάννη Ιερεμία και στίχους του Εύριπου. Είναι πολύ ανεβαστικό και παρόλο που δεν έπαιξε ιδιαίτερα σε κάποια ραδιόφωνα (που έχουν τους «δικούς τους κανόνες» στο play list) το τραγούδι αρέσει πολύ στον κόσμο, και αυτό φαίνεται και από την αντίδραση του κόσμου στο Διαδίκτυο, αλλά και από το γεγονός ότι παίζει πολύ στα Club.

Είναι καλύτερα νομίζεις πλέον να βγαίνουν digital τραγούδια;
Λόγω της κρίσης που περνάει η δισκογραφία λόγω πειρατείας, αλλά και της οικονομικής κρίσης, με τα Digital τραγούδια είναι ένας τρόπος να φτάνουν οι νέες δουλειές των Καλλιτεχνών στον κόσμο.
Επίσης λόγω της δυσκολίας να περάσουν όλα τα τραγούδια στα ραδιόφωνα, είναι μια καλή λύση στην αναζήτηση τους από τους ακροατές μέσω του Internet.

Θα κυκλοφορήσει και κάποιο ολοκληρωμένο album αργότερα;
Ναι πολύ σύντομα! Τις επόμενες μέρες κυκλοφορεί η πρώτη μου ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πάλι ξημέρωσε» από την INSITEMUSIC, τη νέα εταιρεία του Κώστα Μπουρμά, με τραγούδια που μου εμπιστεύθηκαν σημαντικοί δημιουργοί όπως οι, Πάνος Φαλάρας, Ναταλία Γερμανού, Εύριπος, Χριστόφορος Γερμενής, Γιάννης Ιερεμίας, Γιάννης Αργυρός και κάποια δικά μου.

Νίκος Απέργης

Εμφανίζεσαι κάπου αυτόν τον καιρό;
Εδώ και επτά μήνες εμφανίζομαι στο VIP στη Λ. Συγγρού και θα βρίσκομαι εκεί μέχρι το τέλος Μαίου, με τούς Δημήτρη Κοντολάζο, Γιώργο Μαρίνη και Έλενα Μπάση.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου, επαγγελματικά;
Στα άμεσα σχέδια μου είναι η προώθηση του δίσκου μου και συζητάω με κάποια μαγαζιά για το καλοκαίρι.

Ποια είναι η σχέση σου με το Διαδίκτυο;
Πολύ καλή! Μέσα από το διαδίκτυο ενημερώνομαι, διασκεδάζω πολλές φορές, αλλά πάνω από όλα με βοηθάει στη δουλειά μου επικοινωνώντας με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και με φίλους μου. Ειδικά τώρα που στο VIP εμφανίζομαι 6 μέρες  την εβδομάδα δεν μου μένει πολύς χρόνος για κοινωνικές επαφές.

Πως μπορούν οι fans να επικοινωνούνε μαζί σου;
Μπορούν να με βρίσκουν στη σελίδα μου στο FB, αλλά και να ενημερώνονται από την σελίδα “Nikos Apergis fans” και από την σελίδα της Insitemusic.

Νίκος Απέργης Fan Club

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here