4/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Και ο Travis Barker συνεργάστηκε με την Britney Spears σε ένα κομμάτι του νέου της άλμπουμ με τίτλο “Femme Fatale” που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου.

Μετά τον will.i.am, που έχει συνεισφέρει δύο τραγούδια στο έβδομο άλμπουμ της Britney, ήρθε και η σειρά του ντράμερ των Blink-182 να αποκαλύψει ότι συνέβαλε σε ένα τραγούδι, το οποίο ο παραγωγός του Rodney Jerkins περιέγραψε ως “έξω από το στυλ της”.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος”, δήλωσε ο γνωστός παραγωγός. “Παρήγαγα δύο τραγούδια για το “Femme Fatale” και στο ένα συνεργάστηκα με τον Travis Barker. Έχει μία ροκ αίσθηση που το θέτει εκτός των standards της Britney. Περάσαμε πολύ καλά στην ηχογράφηση“.

Ο παραγωγός, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα όπως οι Michael Jackson, Beyonce, Spice Girls, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της ίδιας της τραγουδίστριας στο άλμπουμ: “H Britney συμμετέχει πολύ ενεργά στη δημιουργία. Έχει γίνει σωστή επαγγελματίας στην παραγωγή”.

Παράλληλα με τη συνεργασία του με τη Britney, ο Travis Barker πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι το συγκρότημά του, οι Blink-182, ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Το punk pop συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ το 2003 και από το 2005 έως το 2009 βρισκόταν σε προσωρινή διάσπαση για διάφορους λόγους. Το 2009 ενώθηκαν και πάλι και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν δυναμικά την πορεία τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here