Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Warner

Η Καλλιόπη Βέττα επιστρέφει με τον …καλύτερό της δίσκο! 16+1 συνθέσεις του Γιάννη Κ. Ιωάννου που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα!

«Ξαφνική Βροχή», «Τα Φώτα της Πόλης», «Που Πηγαίνεις Που Πηγαίνω» και 14 ακόμα νέες συνθέσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που βιώνετε την ξαφνική βροχή!

Η Καλλιόπη Βέττα, από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές φωνές της γενιάς της, βρίσκεται πάλι κοντά μας δισκογραφικά, με ένα δίσκο δροσερό και σύγχρονο, γεμάτο τραγούδια που θα αγαπηθούν σίγουρα από το πλατύ κοινό και τους λάτρεις της καλής μουσικής.

Ο Γιάννης Κ. Ιωάννου, συναντώντας πάλι την Καλλιόπη Βέττα δισκογραφικά, μετά τις επιτυχημένες δουλειές που έχουν ήδη παρουσιάσει μαζί στο παρελθόν, συνέθεσε τραγούδια εμπνευσμένα, έχοντας την συνεργασία πολύ καλών στιχουργών, όπως ο  Μ. Ελευθερίου, ο Κ. Φασουλάς, ο Α. Παράσχος, ο Π. Σταθόγιαννης, ο Ν. Αδαμόπουλος, ο Χρ. Προμοίρας, η Αν. Βαφειάδου, η Μ. Αρμευτή, η Τ. Αδαμύχου, ο Τ. Δήμητσας και η Aysenur Yazici.

Στο album συμμετέχουν, ο Μάριος Φραγκούλης στο τραγούδι «Άγριο ποτάμι» – ένα πολύ όμορφο ντουέτο με την Καλλιόπη – , ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο τραγούδι «Στο τέλος νικάμε» και η τουρκάλα Aysenur Yazici (γνωστή συγγραφέας, τηλε-παρουσιάστρια και τραγουδίστρια) που μοιράζεται με την Καλλιόπη το τραγούδι «Ξαφνική Βροχή», σε μιά επιπλέον ελληνο-τουρκική εκδοχή!

Η ενορχήστρωση, η διεύθυνση, ο προγραμματισμός και η μίξη, είναι του Γιάννη Κ. Ιωάννου, ο οποίος υπογράφει και τη διεύθυνση παραγωγής.

Ένα υπέροχο album για πολλές ακροάσεις!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here