16/7/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο thalassa στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου η Μελίνα Ασλανίδου με ένα «Καλοκαίρι Αγκαλιά…» χωρίς «Διεύθυνση» αλλά με δροσερές, ανανεωμένες και δυναμικές αποσκευές – τραγούδια, ετοιμάζει βαλίτσες για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της.

Μαζί με τη γνωστή παρέα φίλων της, μουσικών Μανόλη Ανδρουλιδάκη (κιθάρες – τραγούδι), Ανδρέα Καραντίνη (μπουζούκι), Ανδρέα Σίκκη (πνευστά – κρουστά και τραγούδι) θα ζωντανέψουν μουσικά, τα καλοκαιρινά βράδια.

aslanidou

Ξεκινώντας με ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών, ισπανικές συχνότητες με φλογερά flamengo, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» και απογειώνει τα live με γνωστά λαϊκά και διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Μαζί και τα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της “Δεν έχω διεύθυνση” και Καλοκαίρι αγκαλιά μου” από το νέο της album που έρχεται τον Σεπτέμβρη.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.  Και αυτό το καλοκαίρι η Μελίνα Ασλανίδου με τη σπάνια χροιά της κάνει την κάθε της παράσταση ένα μουσικό ταξίδι… Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των συναυλιών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here