29/6/2011
www.musiccorner.gr

Ο Δήμος Αναστασιάδης φέτος το καλοκαίρι γυρίζει όλη την Ελλάδα με μία περιοδεία που ενθουσιάζει! Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα τραγούδια από το νέο του άλμπουμ (“Αντίθετη Τροχιά”, “Αν μ’ αγαπάς”, ‘’Τάσεις Καταστροφής’’), αλλά και παλαιότερες επιτυχίες (“Εσύ”, “Μια προσευχή για να ‘ρθεις”, “3 λάθη”), μας ταξιδεύει στις κρυφές του σκέψεις, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς!

Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια. Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως όλο το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά. Και μας υπόσχεται συναυλίες που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Κάθε σταθμός και μία εκρηκτική εμπειρία!

Μαζί του επί σκηνής τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί και μία νέα τραγουδίστρια, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα μοναδικό πρόγραμμα με δυνατή ενέργεια, ροκ πειραματισμούς και τρελλό buzz που θα σας παρασύρει στο ρυθμό του για καιρό.Υποδεχτείτε την “Αντίθετη Τροχιά”, υποδεχτείτε τον Δήμο Αναστασιάδη στην καλύτερη στιγμή του!

Δήμος Αναστασιάδης – τραγούδι, ενορχήστρωση
Κριστίνα Ιβάνοβα – τραγούδι

Bαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
Γιώργος Τσιμπούκης – ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Γκαγκαστάθης – μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα
Φώτης Παπαθεοδώρου – ηχοληψία

Πρόγραμμα συναυλιών

8 Ιουλίου: Loca Club, Χαλκιδική
10 Ιουλίου: Γαλάτσι, Αθήνα
16 Ιουλίου: Mall Athens, Αθήνα
7 Αυγούστου: River Party, Νεστόριο Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here