8/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Bono αφού ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του με τους U2 αλλά και τις οικογενειακές του διακοπές στη Γαλλία, επέστρεψε στην πατρίδα του πριν λίγες μέρες και έκανε δηλώσεις «υποστήριξης» του Δουβλίνου.

“Είμαι στο Δουβλίνο την τελευταία βδομάδα. Έκανα διακοπές στη Γαλλία και επέστρεψα για λίγο στο σπίτι μου. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη πόλη το Δουβλίνο”, δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες του Bono είναι να βγάζει βόλτα το σκύλο του και απολαμβάνει κάθε φορά που έχει αυτή την ευκαιρία. Άλλωστε αυτή ήταν και η πρώτη «δουλειά» που έκανε όταν γύρισε.

Ρώτησα κάποιους φίλους μου να μου δώσουν ιδέες τι να κάνω για να μην κάθομαι και μου είπαν να βγάζω βόλτα το σκύλο. Πήρα τη γυναίκα μου και βγάλαμε το σκύλο βόλτα”. Ένας επιπλέον λόγος που ο Bono χαίρεται τις βόλτες με το σκύλο, είναι ότι έρχεται σε άμεση επαφή με τους συμπολίτες του. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους είναι ευχάριστη ευκαιρία για τον καλλιτέχνη. Ο σκύλος μας τραβάει σε δρόμους και σοκάκια και κάποιο παιδί κάποια φορά μας ρώτησε αν εμείς τον οδηγούμε ή αν μας οδηγεί εκείνος!”, ολοκλήρωσε δίνοντας μια χιουμοριστική νότα στις δηλώσεις του.

Αλλά ας μην ξεχνάμε και το κοινό που έχουν οι γυναίκες με τους …σκύλους : Μας οδηγούν εκεί που θέλουν, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι εμείς τους οδηγούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here