8/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δύο ακόμα βραβεία πρόσθεσε στη συλλογή της η Carrie Underwood, μετά τη χθεσινή της επιτυχία στα CMT Awards, που έχουν αντικείμενο τα μουσικά video clips της country μουσικής και απονεμήθηκαν στο Nashville.

Η Carrie κέρδισε την πιο σημαντική κατηγορία των βραβείων, αφού το clip για το τραγούδι της “Good Girl” ανακηρύχθηκε καλύτερο clip της χρονιάς, αλλά και ένα ακόμα βραβείο, για τη συνεργασία της με τον Brad Paisley στο “Remind Me”. Η Carrie με το “Good Girl” καταφέρνει να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου video clip της χρονιάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Από την εμφάνιση της Carrie Underwood στα CMT Awards...

Κατά την απονομή του βραβείου της καλύτερης συνεργασίας, ο σύζυγος της Carrie, Mike Fisher, έσπευσε να συγχαρεί πρώτα τον Brad Paisley και στη συνέχεια τη γυναίκα του, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η Carrie, ενώ ο Paisley πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στη γυναίκα του, που δεν παρίστατο, της έστειλε μήνυμα ότι …δεν τρέχει τίποτα με τον ίδιο και τον Mike, με όλη την αίθουσα να γελάει!

Σε άλλες κατηγορίες, η Miranda Lambert κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα της το βραβείο του καλύτερου clip γυναίκας ερμηνεύτριας για το “Over You”, το αντίστοιχο του άνδρα ερμηνευτή ο Luke Bryan για το “I Don’t Want This Night To End”, το βραβείο καλύτερου clip συγκροτήματος οι Lady Antebellum για το “We Owned The Light” και το βραβείο για το καλύτερο δίδυμο οι Thompson Square για το “I Got You”.

Ashley Monroe, Angaleena Presley and Miranda Lambert...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here