6/10/2010
www.musiccorner.gr

Το πρώτο διεθνές album του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη!

Ο τίτλος του, μονολεκτικός, MIHALIS. Όχι όμως και τα σχόλια που το συνοδεύουν. Ο διεθνής τύπος κάνει λόγο για «ένα από τα καλύτερα album της χρονιάς – δυνατό από το πρώτο ως το τελευταίο track», «Υπήρξε το ιδανικό soundtrack του καλοκαιριού. Μας κατέκλυσε με την ενέργεια της μουσικής και τις απίστευτες ερμηνείες ενός πραγματικά μεγάλου ονόματος της ελληνικής popular σκηνής».

Το album που θα κυκλοφορήσει σε 15 χώρες από την Universal Music Γερμανίας περιλαμβάνει 12 τραγούδια. Στα 6 από αυτά έχουν συνεργαστεί στο στίχο και στη μουσική σημαντικοί ξένοι δημιουργοί, ενώ τα άλλα 6 είναι σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη με αγγλικό στίχο. Το πρώτο single  του album, το “Everyone dance”,  – η αγγλόφωνη εκδοχή του «Χέρια ψηλά», σε στίχους του Rea Garvey του συγκροτήματος Reamonn – ξεχώρισε αμέσως στα γερμανικά charts του ITunes , ενώ τo videoclip, του ομώνυμου κομματιού, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στη Σαντορίνη, κατέκτησε τα βλέμματα.

Στο debut album MIHALIS του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο εξωτερικό, αναγνωρίζουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη: “Everyone dance” (χέρια Ψηλά), το “Suddenly” (Πιο πολύ), το “One In A Million” (Αν μου τηλεφωνούσες), το “Heart Surrender” (Εμείς οι δυο σαν ένα), το “Eyes Of A Sinner” (Μη με κοιτάς), το “Now That You’r Gone” (Το σ΄ αγαπώ), και απολαμβάνουμε 6 ολοκαίνουργια τραγούδια.

«Καλλιτέχνης της δεκαετίας στη χώρα του, με αναρίθμητες διακρίσεις,  συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, sold out συναυλίες και πωλήσεις ρεκόρ, ο τριαντάχρονος Μιχάλης Χατζηγιάννης ανοίγεται στην πλατιά λεωφόρο της μουσικής και κάνει την έκπληξη!», επισημαίνει ο τύπος για το πρώτο βήμα του δημοφιλή καλλιτέχνη στη διεθνή σκηνή,  όπου ετοιμάζεται να εμφανιστεί με μια σειρά συναυλιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here