9/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Η παγκόσμια σούπερσταρ Avril Lavigne μόλις κυκλοφόρησε το τέταρτο studio album της, Goodbye Lullaby το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία και όλα τα digital stores παγκοσμίως. Το πρώτο single “What The Hell” βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο playlist του MTV Hits, στο #5 του Top20 Countdown του VH1, στο Top20 Countdown του Fuse ενώ έφθασε στο Top 40 με το video να ήταν σε heavy rotation στο MTV και είναι στο Top 10 των πιο δημοφιλή video στο Vevo.

Τι λένε οι κριτικοί για το Goodbye Lullaby;

“…an especially sturdy radio-pop record whose catchy tunes come in different flavors.” –Rolling Stone

“…reclaiming the genre’s leading-lady spot…” – US Weekly

“…the songstress’ most intimate and soul-baring set to date.” – Billboard

Η Lavigne μόλις επέστρεψε από την promotional tour που πραγματοποίησε σε παραπάνω από 5 χώρες για το Goodbye Lullaby και αναμένεται να προκαλέσει πανικό στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα. Οι fans μπορούν να παρακολουθήσουν την εμφάνισή της στο Today Show την Τρίτη 8 Μαρτίου, την εμφάνισή της στο View την Τετάρτη 9 Μαρτίου, την εμφάνισή της στο The Tonight Show with Jay Leno την Δευτέρα 14 Μαρτίου, την εμφάνισή της στο Jimmy Kimmel Live την Τρίτη 15 Μαρτίου και την εμφάνισή της στο Chelsea Lately την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Υόρκης, ο Z100, θα παρουσιάσει live την Avril Lavigne στο P.C. Richard & Son Theater για το iHeartRadio Live. Το showcase της Avril θα μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει ζωντανά στο Z100.com και θα ξεκινήσει στις 5pm ET στις 9 Μαρτίου http://www.z100.com

Η Avril Lavigne έχει αφήσει το δικό της σημάδι στην μουσική, έχοντας πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, έχοντας κερδίσει οκτώ υποψηφιότητες για Grammy βραβείο και επτά για τα Καναδέζικα βραβεία Juno. «Εισέβαλε» στην μουσική σκηνή το 2002 με το περίφημο “Let Go” το οποίο περιείχε τα smash singles “Sk8r Boi” και “Complicated”. Το 2004 κυκλοφόρησε το “Under My Skin”, το οποίο καρφώθηκε στο #1 του Billboard, όπως την ίδια τύχη είχε και το τρίτο της album “The Best Damn Thing” όπου το πρώτο single “Girlfriend” έχει ξεπεράσει τα 130 εκατομμύρια views στο YouTube! Η Lavigne επίσης έγραψε το τραγούδι “Alice” για την θρυλική ταινία της Disney και σκηνοθέτησε ο  Tim Burton “Alice In Wonderland”. Έξω από το studio ηχογράφησης, η Lavigne είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας που συνεχίζει να σχεδιάζει και να κατευθύνει τη δική της lifestyle brand ένδυση, Abbey Dawn και η οποία έχει κυκλοφορήσει 2 αρώματα το Black Star και το Forbidden Rose ενώ πρόσφατα εγκαινίασε το The Avril Lavigne foundation με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν και να υποστηρίξουν παιδιά και νέους που ζουν με σοβαρές ασθένειες και αναπηρίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here