22/1/2013
www.musiccorner.gr

Μinor Project έρχονται στο Gazarte για ένα live κάθε μήνα! Στις 27 Ιανουαρίου, στις 24 Φεβρουαρίου και στις 31 Μαρτίου. Μία μπάντα από τις πιο αγαπημένες της ελληνικής μουσικής σκηνής αφού εδώ και πολλούς μήνες το τραγούδι τους In colours παίζεται από όλα τα ραδιόφωνα, ελληνικά και ξένα.Τέσσερις νέοι που βρέθηκαν στην Πάτρα για σπουδές, ενώθηκαν για την κοινή τους αγάπη, τη μουσική και δημιούργησαν μία εκπληκτική μπάντα. Τους Minor Project ή αλλιώς… ένα σχέδιο σε κλίμακα μινόρε!

Οι Minor Project είναι ο Στάθης Δράκος στο πιάνο και στα φωνητικά, Γιώργος Κολοκύθας στο μπάσο και στις δεύτερες φωνές, η Μαρία Καρότση, ο Αλέξανδρος Μπαλτάς στα ντραμς και ο Βίκτωρ Φλωρίδας στις κιθάρες.

Μια παρέα μουσικών που συνθέτουν και συνεργάζονται γενναιόδωρα, φλερτάροντας με την αισιοδοξία, το ρομαντισμό, τη νεανικότητα, τη φωτεινότητα των συναισθημάτων και των εκμυστηρεύσεων. Δηλαδή, ό,τι μας λείπει για να μετατρέψουμε την γκρίζα καθημερινότητα σε μία χρωματιστή και ανοιχτή πηγή δημιουργικότητας και διάδρασης.

Οι επιρροές τους και η αγάπη τους για τον Μάνο Χατζιδάκι, τις ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου, την ποίηση της Μαρίας Πολυδούρη σφυρηλάτησε την έμπνευσή τους και τους οδήγησε στην δική τους μουσική πρόταση ενώ η ένταξή τους στην οικογένεια της Αντέλμα και του Στάθη Δρογώση για την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους έκανε πραγματικότητα ένα μεγάλο τους όνειρο.Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο ‘In Colors’ κυκλοφόρησε αρχές του 2012 και ένα χρόνο μετά μετρούν ήδη αρκετές live εμφανίσεις και συνεργασίες με ονόματα όπως οι: Μαριέττα Φαφούτη, Στάθης Δρογώσης, i saw 43 sunsets, LogOut, Αντώνης Σουσάμογλου, B-Sides και Carte Postale.

Γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες και μουσικές έρχονται λοιπόν οι Minor Project στην σκηνή του Gazarte  – πρώτη εμφάνιση για το 2013 και ξεκίνημα από τις 27 Ιανουαρίου. Καλωσορίζουμε την φωτεινή πλευρά της ελληνικής μουσικής σκηνής και την πολυχρωμία της!

Χρωματίζουν τις Κυριακές 27 Ιανουαρίου – 24 Φεβρουαρίου – 31 Μαρτίου

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 22.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: A ΖΩΝΗ 20€ / Β ΖΩΝΗ 15€ / Γ ΖΩΝΗ 10€ / ΟΡΘΙΟΙ 7€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here