18/11/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η φιλία τους μετράει πάνω από 15 χρόνια. Η Κρήτη, ως ιδέα και ως αίσθημα, υπάρχει σε κάθε τους – μουσική – συνάντηση. Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει γίνει ευρύτερα γνωστή μέσα από το σήριαλ του MEGA, «Τα μυστικά της Εδέμ». Το τραγούδι είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τον Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Κώστας Λειβαδάς με αμέτρητα τραγούδια στις αποσκευές του και συνεργασίες με Μανώλη Λιδάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιώργο Δημητριάδη, Γιώτα Νέγκα… «Τα παιδιά των δρόμων», «Για να σε συναντήσω», «Μοίρα μου έγινες», «Σα να μην πέρασε μια μέρα», «Έχω άνθρωπο» και «χιλιάδες» ακόμα, εντάσσεται στους κορυφαίους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Έχουν περάσει 14 χρόνια και 4 προσωπικοί δίσκοι. «Κρατήσου απ’ τη στάχτη» είναι ο τίτλος του καινούργιου του άλμπουμ.

Η Μαριάννα και ο Κώστας, υπόσχονται  και το πραγματοποιούν  μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και τραγούδια. Τα περισσότερα φέρουν σαφώς την υπογραφή «Κώστας Λειβαδάς» στη μουσική και στους στίχους. Από την παράσταση δε λείπουν και γνωστές διασκευές αγαπημένων φίλων τους. Έκπληξη στο πρόγραμμα θα αποτελέσουν οι μαντινάδες με τη συνοδεία του Κώστα Βάρδα στη λύρα.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Είσοδος ελεύθερη /  Ώρα έναρξης : 22.30

NUEVA TROVA
Αθηνάς & Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here