5/10/2010
www.musiccorner.gr

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου οι εμφανίσεις του πιο ξεχωριστού σχήματος για τον φετινό χειμώνα στο Teatro Music Hall. Ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης διασκέδασαν, όπως μοναδικά οι ίδιοι γνωρίζουν, τους θαμώνες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά ξεκίνησε με τους νεαρούς καλλιτέχνες να ανοίγουν το πρόγραμμα στους ρυθμούς πρόσφατων και όχι μόνο επιτυχιών, προετοιμάζοντας τους θαμώνες για ένα βράδυ γεμάτο κέφι.

Λίγο πριν τη μία εμφανίσθηκε επι σκηνής ο Κώστας Καραφώτης με την επιτυχία του «Υποκλίνομαι» και πλάνα απ’ το ομότιτλο βιντεοκλίπ στις τεράστιες οθόνες led της σκηνής να συνοδεύουν οπτικά το τραγούδι. Ο Κώστας Καραφώτης έδωσε το έναυσμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει καλησπερίζοντας τον κόσμο και ευχόμενος στους θαμώνες καλή διασκέδαση.  Ντυμένος με μαύρο κουστούμι & πουκάμισο Dolce Gabana, ζώνη Hermes & παπούτσια Louis Vuiton και styling απ’ τον Γιώργο Σεγρεδάκη Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος του Κώστα Καραφώτη, η διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού «Της αγάπης μαχαιριά» σε λάτιν ρυθμούς και με μια εντυπωσιακή χορογραφία απ’ το μπαλέτο να το πλαισιώνει καθώς και η ερμηνεία του στο νέο του τραγούδι «Δεν σου αξίζει».

Λίγο αργότερα έρχεται η ώρα για την γυναίκα του σχήματος… H Κέλλυ Κελεκίδου όπως όλα δείχνουν επέστρεψε πολύ δυναμικά και στην δισκογραφία αλλά και στην πίστα. Επι σκηνής εμφανίζεται το μπαλέτο κάνοντας παντομίμα και ένας ζωγράφος αρχίζει να ζωγραφίζει πάνω σε τέσσερις διαφορετικούς καμβάδες. Την ίδια ώρα στο μέσο της σκηνής εμφανίζεται μια τεράστια κορνίζα μέσα απ’ την οποία εμφανίζεται ως δια μαγείας λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Κέλλυ Κελεκίδου. Με το νέο της τραγούδι «Τελευταία φορά» καλησπερίζει τον κόσμο και η κορνίζα αρχίζει να γεμίζει με τα τελάρα που τελικά μας αποκαλύπτουν το πορτραίτο της Κέλλυς που μόλις έχει σχηματιστεί. Λαμπερά ντυμένη φορώντας τοπ με τονισμένους ώμους από κεντημένη βαμβακερή δαντέλα σαντιγύ με λεπτομέρειες βινύλ, ψηλόμεσο παντελόνι από ελαστικό τούλι, Konstantinos Melis by Yiannis Laskos, Κοσμήματα Pogonatos και παπούτσια Dolce & Gabbana. To styling της Κέλλυς και του Νίκου Κουρκούλη επιμελήθηκε η Άννα Ζιαζιά.

Το κέφι έχει ήδη ανάψει για τα καλά και έρχεται η ώρα για τον πρωταγωνιστή του σχήματος Νίκο Κουρκούλη. Τα video wall προβάλλουν μια οντισιόν νεανικής μπάντας με το όνομα «Κουρκουλάκια» επηρεασμένο απ το X-factor και προσαρμοσμένο σε X-Teatro με διασκευασμένα τραγούδια του δημοφιλή καλλιτέχνη. Οι πρώτες νότες απ’ το νέο του τραγούδι «Ποια είσαι εσύ» αρχίζουν να ακούγονται και ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίζεται απ’ το μέσο της σκηνής ντυμένος με κόκκινο σακάκι DIRK BIKKEMBERGS, T-Shirt GALLIANO παντελόνι  DRIES VAN NOTEN. Εντυπωσιακός και με ξεχωριστή σκηνική παρουσία εντυπωσιάζει τους θαμώνες του TEATRO που αρχίζουν να τον στολίζουν με λουλούδια. Ακολουθούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του ενώ λίγο μετά τις δύο έρχεται η ώρα για την εμφάνιση των τριών καλλιτεχνών επι σκηνής σε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο. Η κουρτίνα ανοίγει και το σκηνικό θυμίζει παλιό φτωχόσπιτο. Ο Νίκος Κουρκούλης έχει σκηνοθετήσει ένα στιγμιότυπο που σατιρίζει την ζωή ενός ζευγαριού ύστερα από τρία χρόνια γάμου. Η νοικοκυρά  Κέλλυ Κελεκίδου ντυμένη  με ρόμπα και φουλάρι στο κεφάλι σιδερώνει ρούχα ενώ ο Νίκος Κουρκούλης είναι στην κρεβατοκάμαρα και ονειρεύεται ένα ανοιχτό τζιπάκι. Ακολουθεί μια πολύ έξυπνη εναλλαγή τραγουδιών με χιουμοριστικές ατάκες και η κρεβατομουρμούρα έχει ως κατάληξη την αποχώρηση της Κέλλυς απ’ το «σπίτι» και την «εισβολή» του Κώστα Καραφώτη στο σπίτι για να τονώσει το ηθικό του πονεμένου Νίκου Κουρκούλη.

Αυτά και ακόμη περισσότερα συμβαίνουν στο TEATRO Music Hall, όπου ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Καραφώτης υπόσχονται αυθεντική λαϊκή διασκέδαση μέχρι το πρωί σε έναν δύσκολο χειμώνα που όλοι έχουμε ανάγκη από πολύ γέλιο και οικονομική διασκέδαση. Το παρόν στην πρεμιέρα του σχήματος έδωσε ο Μάκης Πουνέντης, η Αγγελική Ηλιάδη που τραγούδησε μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Αλέξης Κούγιας, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Πωλίνα Χριστοδούλου, οι σχεδιαστές Γιάννης Λάσκος και Κων/νος Μελής και πλήθος απ’ τον επιχειρηματικό κόσμο. To Σάββατο το βράδυ στο TEATRO διασκέδασε η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα και τον συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου κατευθύνθηκαν λίγο μετά το ντουέτο τους στον καναπέ όπου βρίσκονταν η Πέγκυ Ζήνα και τραγούδησαν μαζί μερικές απ’ τις επιτυχίες της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας…

Περισσότερες φωτογραφίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here