26/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κυκλοφόρησε από τον Καθρέφτη ένα νέο CD, του νεοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού Γιώργου Σιδέρη με τη συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού, του Μανώλη Πάππου, της Αφεντούλας Ραζέλη, της Σταυρούλας Μανωλοπούλου, του Αλέκου Δεληγιάννη και του Ιορδάνη Σαράντου. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα, πρωτότυπη πολυσυλλεκτκή δουλειά με ξεχωριστό μουσικό και στιχουργικό ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ο Γιώργος Σιδέρης γράφει στο CD: «Στις αρχές του 2011 ξεκίνησε το ταξίδι. Μουσικές, στιχάκια, μεράκι, καλή παρέα και μια ανάγκη δημιούργησαν αυτό το δισκάκι. Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».

Στιχουργοί του δίσκου είναι οι Γιώργος Μπακόλας, Γιώργος Σιδέρης, Αντιγόνη Τσέλιγκα, Ιορδάνης Σαράντος, Αλέκος Δεληγιάννης. Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Θεοχάρης ενώ στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν πολλοί και ξεχωριστοί μουσικοί.

Τη Δευτέρα 29/10/2012 οι εκδόσεις δίσκων Καθρέφτης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του δίσκου. Θα ακουστούν τα τραγούδια του CD, μερικά ανέκδοτα τραγούδια του Γιώργου Σιδέρη και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια. Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν οι συντελεστές του δίσκου (μουσικοί, στιχουργοί, τραγουδιστές κ.ά).

Ώρα έναρξης 21.30

Τιμή εισιτηρίου 10 € (με κρασί / μπίρα)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
210.3474074 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here