30/8/2010
www.musiccorner.gr

Δύο από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Πάνος Μουζουράκης, ενώνουν αυτό το καλοκαίρι ενέργεια, πάθος, ρυθμό και .. τρέλα και ξεκινούν για να κατακτήσουν με τα τραγούδια και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία τους συναυλιακούς χώρους από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη!

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζονται στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο στην Κερατέα Αττικής, στο πλαίσιο της «Γιορτής Μελιού Κερατέας».

Διοργάνωση: Δήμος Κερατέας-Σύλλογος Μελισσοκόμων Κερατέας

Ώρα έναρξης: 21:00

Ύστερα από μία σειρά απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα και για τους δυό τους, εμφανίσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιώδη σχόλια, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισαν να στήσουν αυτό το καλοκαίρι το δικό τους μεγάλο  party και να μας προσκαλέσουν όλους στις πιο χορευτικές και ξέφρενες καλοκαιρινές βραδιές!

Με αποσκευές τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας, τραγούδια δημιουργών της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής που αγαπούν, αλλά-κυρίως-και με εντελώς απρόσμενες και εντυπωσιακές διασκευές ξένων κομματιών, οι δύο performer  επιδιώκουν να μας στροβιλίσουν με χιούμορ, δυναμισμό  και ειλικρίνεια σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη rock, reggae και pop ρυθμούς.

Αν έχετε ακούσει για τα live τους αλλά δεν τους έχετε δει ακόμη ζωντανά ή αν θέλετε να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία, τότε αυτό το καλοκαίρι έχετε τη μοναδική ευκαιρία να τους δείτε και να τους ακούσετε μαζί!

Πρωταγωνιστούν οι φίλοι μουσικοί:
Κώστας Μαδεμλής: Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα
Δημήτρης Τσάκας : Σαξόφωνο
Λευτέρης Βαρθάλης: Ηλεκτρικό Μπάσσο
Jim Σταρίδας : Τρομπόνι
Γιώργος Λειβαδάς : Τύμπανα

Ήχος: Μάνος Στάγιας
Φώτα: Νίκος Συρίγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here