Μέσα από την ιδιαίτερη του πατρίδα την Κρήτη, ο Μάνος Πυροβολάκης κατάφερε να παντρέψει την παράδοση με την pop–rock μουσική, δημιουργώντας ένα μοναδικό ύφος στα τραγούδια του, που διακρίνονται για τα ethnic στοιχεία τους.

Στο Ghost house – live στις 24 Μαρτίου θα μας χαρίσει τραγούδια που αγαπήσαμε όπως το ‘Χαμόγελο σου’, ‘Τι μας ενώνει’, ‘Όλα για όλα’,’ Στης εκκλησιάς την πόρτα, ‘Αν η αγάπη’, αλλά και  διασκευές όπως το ‘ Που θα πας’ & Σ’ αυτό τον Κόσμο’, κάνοντας επίσης εκτενή αναφορά στην Κρητική παράδοση, πάντα μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση.

Ο Μάνος μετά από πολλές & μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, την  Έλενα Παπαρίζου, τον Νίκο Ζιώγαλα κ.ά φέτος “επί σκηνής” παρουσιάζει παλιές του επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια (Σινιάλο) ενόψει του νέου του album.

Τον Μάνο συνοδεύει η Αγγελική Ζήκα, μια εξαιρετική τραγουδίστρια που έχει ήδη στην καριέρα της δύο δίσκους με τίτλους «Στης αγάπης μας τα ίχνη» και «Νύχτες σε άλλον ουρανό»…

Ώρα έναρξης : 22:30 μ.μ

Ghost House – live
Λεπενιώτη 26 – 1ος Όροφος
Tηλ : 210-3236431

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here