19/10/2010
www.musiccorner.gr

Δύο ιδιαίτερες φωνές, δύο ξεχωριστές προσωπικότητες της μουσικής σκηνής ενώνονται σε μια μουσική συνύπαρξη που θα συζητηθεί!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, και η Μαντώ, η καλλιτέχνης που έχει μας έχει κάνει υπερήφανους και εκτός συνόρων, θα βρεθούν από τις 22 Οκτωβρίου στη σκηνή του “ΟΥΡΑΝΟΥ”, σε ένα πρόγραμμα που θα απολαύσετε.

Ιδιότυπος ερμηνευτής με προσόντα που είναι συνυφασμένα με την ουσία και το νόημα των παλιών λαϊκών τραγουδιών“, όπως έγραφε ο Πάνος Γεραμάνης προλογίζοντας την έκδοση δίσκου του.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, που μπήκε στον χώρο και τον κόσμο του λαϊκού τραγουδιού από παιδί, είχε βιώματα και καταβολές που του έδιναν τη δυνατότητα να προχωρήσει στο πάλκο και στο στούντιο, όπως κι έγινε. Η επιτυχία γι’ αυτόν δεν ήταν εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό αγωνίστηκε σκληρά αλλά πάντα τίμια. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, μέχρι τις αρχές του ’70, έδωσε μάχες για να κρατηθεί και να προχωρήσει. Βασικά του προσόντα, η ιδιότυπη φωνή του, που συγκινούσε από την αρχή της πορείας του, η γνήσια έκφραση του και ο ειλικρινής χαρακτήρας του. Δεν έκανε εντυπωσιακές επιτυχίες. Ανέβαινε όμως σταθερά, με βασικό στήριγμα την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου. Και μία από τις κατακτήσεις του ήταν ότι αποκτούσε σιγά – σιγά δικό του κοινό“.

Αυτό το κοινό θα μπορεί να τον απολαύσει στη σκηνή ενός από τα πιο “οικογενειακά” μαγαζιά των βορείων προαστείων, τον “ΟΥΡΑΝΟ”.

Κόρη του πιανίστα της τζαζ Νίκου Σταματόπουλου και της σοπράνο της Λυρικής σκηνής Μαίρης Απέργη, η Μαντώ από την ηλικία των 4 ετών χαρακτηρίστηκε παιδί-θαύμα χάρη στις φωνητικές της ικανότητες. Η πορεία της περιλάμβανε μεγάλες επιτυχίες, πολλούς δίσκους ενώ το ταλέντο της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας προκαλώντας το θαυμασμό διεθνών προσωπικοτήτων όπως ο Jean-Michel Jarre. Επιπλέον, η Μαντώ είναι ικανότατη και στο τομέα της σύνθεσης, δίνοντας τραγούδια σε μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Πασχάλης Τερζής, αλλά και σε Αμερικάνους τραγουδιστές όπως η Jessica Simpson.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Γιάννης Αποστολίδης…

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 22 Οκτωβρίου και ως το Πάσχα.
Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
10 Euro -Εισιτήριο με ποτό στο μπαρ το απλό και
15 Euro το σπέσιαλ ποτό
130 Euro η φιάλη ουϊσκυ με παρελκόμενα σε τραπέζι
και 150 Euro το σπέσιαλ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΤΟΜΩΝ

ΟΥΡΑΝΟΣ
Λεωφόρο Ειρήνης 71 , Πεύκη
Τηλ. 210.6120130

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. dystixos ayth i fonara meta to cd se alli diastasi kanei kati emfanisis aparadektes anti na kanei enalaktika pragmata kai idoika meta to ekpliktiko cd mando 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here