17/10/2011
www.musiccorner.gr

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής συνεχίζουν να ταξιδεύουν στις …ψυχές του κόσμου με τη μοναδική τους παράσταση «Ένα πιάνο-μια φωνή»! Μια παράσταση-σταθμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα, μία παράσταση που άγγιξε μελωδικά τις αισθήσεις μας και μάγεψε όλους όσοι την παρακολούθησαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στις 22 Οκτωβρίου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, προσκεκλημένοι από τη Ρωμέϊκη Κοινότητα, θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη και θα παρουσιάσουν το ρεσιτάλ  «Ένα πιάνο-μια φωνή», προς τιμήν της Α.Θ.Π του Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως 20 χρόνων από της αναρρήσεώς του στον Οικουμενικό θρόνο.

Λίγο μετά, στις 30 Οκτωβρίου, οι δύο καλλιτέχνες θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας στην εκδήλωση του εορτασμού 50 χρόνων της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Υόρκη.  Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσουν την παράσταση «Ένα πιάνο-μια φωνή» ‘στολίζοντας’ το μωσαϊκό της ιστορίας του Αγίου Δημητρίου με μαγευτικές ερμηνείες και μουσική.

Η παράσταση που άγγιξε τις καρδιές μας συνεχίζει το ‘ταξίδι’ της εκτός συνόρων

22 Οκτωβρίου, Κωνσταντινούπολη
30 Οκτωβρίου, Νέα Υόρκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here