6/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Nicole Scherzinger έχει πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα και πρέπει να κάνει …εκπτώσεις στον ύπνο της για να τα προλαβαίνει όλα!

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Glamour, στην έκδοση του Ιανουαρίου, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το βεβαρημένο της πρόγραμμα, καθώς εκτός από την καριέρα της έχει και υποχρεώσεις από τη συμμετοχή της στο αμερικανικό XFactor. Έπρεπε κάποια φορά να προλάβω μία πτήση και μετά να πάω κατευθείαν για δουλειά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ανεβαίνω στο διάδρομο γυμναστικής για δέκα λεπτά. Περπατάω για ένα λεπτό, μετά σπριντάρω όσο μπορώ και στο τέλος τρέχω χαλαρά”, δήλωσε η Nicole.

Η τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους κριτές του XFactor, τους Simon Cowell, Paula Abdul και LA Reid. Και αποκάλυψε ότι όταν ερμηνεύει η ίδια στο σόου, αποφασίζει για το τραγούδι την τελευταία στιγμή. Έχω υπόψιν μου ένα τραγούδι που θα ερμηνεύσω στο επόμενο επεισόδιο, αλλά ποτέ δεν ξέρω αν μέχρι εκείνη την ώρα δεν θα αλλάξω γνώμη. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα αισθάνομαι”, δήλωσε η Nicole.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν έχει στο πρόγραμμα κι άλλους δίσκους και απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη : “Φυσικά. Η μουσική είναι η κινητήρια δύναμή μου”. Η Nicole ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το “Killer Love” στις ΗΠΑ. Το άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο από τον περασμένο Μάρτιο, με σημαντικότερη επιτυχία το Νο8 στα βρετανικά singles, αλλά για την Αμερική η Nicole ετοιμάζει αρκετές αλλαγές.

Στην αμερικανική έκδοση του άλμπουμ, συμμετέχουν οι RedOne, Ne-Yo, Jim Jonsin, The Dream και Tricky Stewart, ενώ στο “Right There” θα ακούγεται και ο 50 Cent. Ο Snoop Dogg συμμετέχει σε ένα από τα πέντε νέα τραγούδια του δίσκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε και το “Power’s Out”, στο οποίο συμμετέχει ο Sting.

Η Nicole έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του “Killer Love” για τον Ιανουάριο και ανυπομονεί να το ακούσουν οι θαυμαστές της στην πατρίδα της, αρκετούς μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία του. “Είμαι ενθουσιασμένη. Οι θαυμαστές μου είναι τόσο πιστοί και υπομονετικοί. Προφανώς καθυστέρησα την κυκλοφορία του μέχρι να είμαι σίγουρη ότι θα έχω τον χρόνο να το προωθήσω σωστά”, δήλωσε η Nicole.

Το “Killer Love” είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό δημιουργία της ίδιας της τραγουδίστριας, η οποία θεωρεί πολύ σημαντικό να μπορεί να εκφράσει τα πραγματικά της συναισθήματα και σκέψεις για την αγάπη και το πάθος. Πήγα πιο βαθιά (στην ψυχή μου) από κάθε άλλη φορά. Το άλμπουμ τιτλοφορείται “Killer Love” γιατί μιλάει για την αγάπη, τη «σκληρή» αγάπη. Αξίζει να περάσεις διάφορα για την αληθινή αγάπη”.

Πέρασα πολλές άσχημες καταστάσεις στη ζωή μου και τις μοιράζομαι μέσα από τη μουσική μου”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια. Αυτό που δεν αποκάλυψε η Nicole αν όντως θα τα ξαναβρεί με τον Lewis Hamilton, όπως αναφέρουν οι τελευταίες φήμες…!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here