27/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με σαμπάνιες γιόρτασε η Rihanna και οι υπόλοιποι συντελεστές της περιοδείας της την ολοκλήρωσή της. Αλλά όχι απλά πίνοντας σαμπάνια, αλλά κάνοντας …ντους με σαμπάνια! Στις 22 του μηνός, έδωσε η Rihanna την τελευταία της παράσταση στο Λονδίνο, μετά από έξι μήνες συνεχών ταξιδιών και συναυλιών.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες είχε εκφράσει την κούρασή της από τις συνεχείς υποχρεώσεις και η τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο ήταν ιδανική για να τη γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο. Η Rihanna είχε φροντίσει να αγοράσει μια ντουζίνα σαμπάνιες Armand de Birgnac, αξίας 3.600 λιρών Αγγλίας και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης, κάλεσε όλους τους συντελεστές στο καμαρίνι της. Η τραγουδίστρια έμεινε …με τα εσώρουχα και οι συνεργάτες της άρχισαν να ανοίγουν τις σαμπάνιες και να την καταβρέχουν από πάνω μέχρι κάτω, εκπληρώνοντας ένα παλιό της όνειρο!

Η Rihanna πάντα ήθελε να το κάνει αυτό. Να έχει ένα μπάνιο ή έστω ένα ντους με σαμπάνιες”, αποκάλυψε «πηγή» στην εφημερίδα “Mirror”. “Ξέρει ότι είναι απίστευτη εμπειρία και την κράτησε για να γιορτάσει την ολοκλήρωση της περιοδείας της. Δεν είναι καθημερινή πολυτέλεια. Τα αγόρια και τα κορίτσια που ήταν παρόντα, ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές στο καμαρίνι της Rihanna”, ολοκλήρωσε η πηγή της εφημερίδας.

Νωρίτερα την περασμένη βδομάδα, αποκαλύφθηκε και άλλη μια «παραξενιά» της διάσημης τραγουδίστριας, όταν μετά από συναυλία της στο Λονδίνο πήγε μόνη της σε fast food και έκατσε υπομονετικά στη σειρά για να πάρει hamburger! Από όλο τον κόσμο που ήταν στο κατάστημα, μόνο ένας πελάτης έδειξε να την αναγνωρίζει και έσπευσε να αποκαλύψει την εμπειρία του, αναφέροντας ότι η Rihanna έκατσε στην ουρά, παρήγγειλε, πλήρωσε και έφυγε …αθόρυβα, χωρίς κανένα μέλος του προσωπικού να την αναγνωρίσει!

Η τραγουδίστρια επίσης, τον περασμένο Οκτώβριο επέλεξε να πάρει το μετρό για να πάει σε συναυλία της, αντί να χρησιμοποιήσει τη λιμουζίνα της! Φαίνεται ότι της αρέσει να ανακατεύεται με τον απλό κόσμο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here