11/11/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μουσική, θέατρο, παράδοση, ιστορία, φαντασία, συγκίνηση, γέλιο, όλα τα έχει το καράβι αυτό… Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής και η ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου «πιάνουν» το τιμόνι και αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα και στην μουσική ιστορία του τόπου μας, μετατρέποντας την παιδική ψυχαγωγία σε πολύτιμη γνώση.

hartino-karavi-promo-poster-sponsors-print-50-70

Οι σταθμοί πολλοί: Αγαπημένα παραδοσιακά από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σπουδαίοι συνθέτες όπως ο Βαμβακάρης και ο Τσιτσάνης. Αθάνατα τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, οι τέσσερις κύκλοι τραγουδιών του Νότη Μαυρουδή για παιδικές χορωδίες και μικρές ενότητες αφιερωμένες σε παραδοσιακά όργανα όπως η λύρα, το σαντούρι, η γκάιντα, και το βιολί. Σ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά δεν είναι απλοί θεατές.

Η ηθοποιός Εύα Καμινάρη τους αφηγείται μικρές ιστορίες για την ιστορία και την καταγωγή των τραγουδιών και τα παροτρύνει να συμμετέχουν, τραγουδώντας  και χορεύοντας.

Δύο εξαιρετικοί σολίστ, ο Γιώργος Τοσικιάν και ο Σόλις Μπαρκί συμπληρώνουν το «πλήρωμα».

Η επιμέλεια κειμένου και η σκηνοθεσία είναι της Πηνελόπης Κροντηροπούλου και οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα.
(Από Πειραιώς 106 – Στάση Μετρό: Κεραμικός)

Από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και Κάθε Κυριακή

Είσοδος 10 ευρώ.
Ώρα: 11.30 π.μ.

Tηλ: 210 9014428

Ο χώρος της Αρχιτεκτονικής διαμορφώνεται για τις παιδικές παραστάσεις. Μπορείτε να κλείσετε θέσεις για ομάδα παιδιών σε καθημερινή πρωινή παράσταση για σχολεία, με μειωμένη τιμή 7 ευρώ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ: 210-8658902,ΤΗΛ-FAX 210-8665144, mail: theatropol@otenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here