20/10/2010
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη
Φωτογράφηση: Γρηγόρης Θανόπουλος
www.musiccorner.gr

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Ιερά Οδός” η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Δημήτρη Μητροπάνου και της Πέγκυ Ζήνα. Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεργάζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ίδιο χώρο και μας υπόσχονται ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη, ανανεωμένη και άκρως διασκεδαστική για όσους έρθουν να τους απολαύσουν από κοντά, βασισμένη πάντα στο καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι! Το Music Corner ήταν κοντά και σε αυτό το σημαντικό event και σας μεταφέρει λεπτομερώς όλα όσα δήλωσαν οι δυο ερμηνευτές, αλλά και οι συνεργάτες τους που βρέθηκαν εκεί.

Όταν οι εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ πήραν τις θέσεις τους, η κυρία Μαργαρίτα Μυτιληναίου καλωσόρισε τον κόσμο που ήταν στο χώρο κι έκανε τις συστάσεις των ανθρώπων που ήταν στο πάνελ της συνέντευξης. Η Ευδοκία Καδή, ο Μιχάλης Μόσχου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης (γνωστοί από πέρυσι στο σχήμα), ο ένας εκ των δύο καινούριων της παρέας Λούκας Γιώρκας (η δεύτερη ήταν η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και ο ενορχηστρωτής Γιάννης Παπαζαχαριάκης συμπλήρωναν τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, πέρα από τους επικεφαλής καλλιτέχνες. “Είμαστε εδώ για να σας κλείσουμε το μάτι και να σας  καλέσουμε στην Ιερά οδό για  δεύτερη χρονιά. Αν ρωτάτε για ποιο λόγο να έρθετε εδώ, θα σας πούμε ότι πρέπει  να έρθετε για να τραγουδήσετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά μαζί μας. Αν ρωτήσετε για ποιο λόγο να ξανάρθετε έχουμε ν’ απαντήσουμε το εξής: Πρώτον γιατί το πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσουμε φέτος είναι ολοκαίνουριο και κατά δεύτερον διότι η σχέση των δύο αυτών ανθρώπων έχει γίνει μέσα στη χρονιά που πέρασε πιο ώριμη, πιο ανθρώπινη και πιο ουσιαστική μεταξύ τους και έχουν να παρουσιάσουν διαφορετικά πράγματα φέτος”.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κος Δημήτρης Μητροπάνος, ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τον κόσμο και είπε ότι πιστεύει πως έχουν φτιάξει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα κι έχουν κάνει πολύ καλή επιλογή τραγουδιών με στόχο να κάνουν τον κόσμο να γλεντήσει και να διασκεδάσει. Η Πέγκυ Ζήνα από την πλευρά της, δήλωσε μεταξύ άλλων “Νιώθω πάρα πολύ τυχερή και χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Μητροπάνο που είναι η πιο σημαντική συνεργασία της καριέρας μου μέχρι τώρα. Η μια χρονιά δε μου έφτασε, δεν τη χόρτασα, ήθελα κι άλλο! Είμαι πολύ σίγουρη γι’αυτό που έχουμε ετοιμάσει, όλοι έχουμε κάνει θεωρώ πολύ καλή δουλειά κι ευχαριστώ όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτό. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί έναν πολύ ωραίο χειμώνα, να ξέχασουμε για λίγο τα προβλήματά μας και να διασκεδάσουμε”.

Έπειτα το λόγο πήραν με τη σειρά τους και οι υπόλοιποι συνεργάτες και δήλωσαν χαρούμενοι που αποτελούν μέλη της παρέας αυτής κι ευχαρίστησαν τους δύο καλλιτέχνες που τους έδωσαν ξανά αυτή την ευκαιρία να είναι δίπλα τους. Ο Λούκας Γιώρκας (γνωστός ως ο πρώτος νικητής του X-Factor) που για πρώτη φορά θα τραγουδήσει στο πλευρό τους φέτος, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι πέρασε τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής του (τα είχε μια μέρα πριν), ακούγοντας τον Δημήτρη Μητροπάνο να τραγουδάει κατά τη διάρκεια της πρόβας κι αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε να πάρει!

 Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, απευθυνόμενοι κυρίως προς τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα. Μια απ’ τις ερωτήσεις που έγιναν ήταν εκείνη για την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας αυτή την περίοδο και για το αν οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν προνοήσει σε σχέση με πέρυσι να μειώσουν τις τιμές του προγράμματός τους για τον κόσμο. Οι δυο ερμηνευτές είπαν ότι δεν έχουν γίνει αλλαγές πάνω στο θέμα αυτό, γιατί και εκείνοι αλλά και οι συνεργάτες τους θεωρούν ότι οι τίμες που υπήρχαν και την προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ λογικές και όχι ακριβές, γεγονός που δε θα εμποδίσει το κοινό να έρθει να διασκεδάσει χωρίς να σκεφτεί τα έξοδα που θα κάνει.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνέντευξης, είχαμε τη χαρά να πάρουμε μια πολύ μικρή γεύση από το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν από την ερχόμενη Παρασκευή οι δυο αξιόλογοι καλλιτέχνες. Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα πήραν τα μικρόφωνα στα χέρια τους, ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και άρχισαν να ερμηνεύουν τέσσερα από τα τραγούδια που θ’ απολαύσουμε από τις μελωδικές φωνές τους το φετινό χειμώνα: “Ταμπακέρα”, “Παράπονο”, “Ας παν’ στην ευχή τα παλιά” και το ντουέτο τους “Δε γλυτώνω”, είναι τα κομμάτια που ακούσαμε.

Η επιτυχία για το συγκεκριμένο σχήμα θεωρείται δεδομένη. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος είναι δύο άνθρωποι που ξέρουν πάρα πολύ καλά τι θα πει διασκέδαση και το έχουν αποδείξει ήδη στο πέρασμα των χρόνων. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα σχήμα από το οποίο εμείς δε θέλουμε με τίποτα να …“γλυτώσουμε”! Εσείς;

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το event

 

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here