8/11/2013
www.musiccorner.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα της παράστασης “Δεύτερο Πρόγραμμα” των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τους Μανώλη Μητσιά, Αφροδίτη Μάνου και Γιάννη Μηλιώκα, αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. 

Το 1952 δημιουργείται στα πλαίσια του τότε ΕΙΡ το Δεύτερο Πρόγραμμα και μέχρι πρόσφατα που το έκλεισαν, κατέγραψε την ιστορία του αισθήματος μας και στάθηκε μια αξεπέραστη μουσική συντροφιά για πολλές γενιές μουσικόφιλων, που συντονίστηκαν μαζί του σε κάποια στιγμή της ζωής τους.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα, κατά κανόνα, φιλοξένησε το ελληνικό τραγούδι, την τέχνη που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια σαν παλμογράφος όλων όσων βιώνει και νοιώθει ο μέσος Έλληνας.

Σήμερα που η συχνότητα του Δεύτερου παραμένει βουβή, μια γνωστή παρέα από τραγουδιστές αποφάσισε να το “ξαναστήσει” στα ερτζιανά της ψυχής και της φαντασίας μας.

mitsias_manou_miliokas_2013_11

Ο Μανώλης Μητσιάς, η Αφροδίτη Μάνου και ο Γιάννης Μηλιώκας, τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, συνεχίζουν την συνεργασία τους και αυτό το χειμώνα και “παίζουν” σε μια παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που με ήχους και εικόνες συνοψίζει την πολιτική και την αισθητική ιστορία της Ελλάδας αυτά τα εξήντα τελευταία χρόνια.

Το «Δεύτερο Πρόγραμμα» θα “εκπέμπει” κάθε Σάββατο από τις   2 Νοεμβρίου   9 Νοεμβρίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Σε μια εποχή που όλα γύρω σκοτεινιάζουν το «Δεύτερο Πρόγραμμα» ξανανοίγει στη Λεωφόρο Συγγρού, όχι για να νοσταλγήσει αλλά για να γεμίσει τις βαλίτσες μας με ό,τι πολύτιμο κρατάει η μνήμη μας, σαν αντίσωμα και αντίδωρο για τις δυσκολίες της σημερινής εποχής.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, τηλ. 210 9316101

Ωρα προσέλευσης: 22:00 , Ωρα έναρξης: 23:00

15€ είσοδος με ποτό στο bar
25€ ποτό στο τραπέζι
130€ η φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα
150€ η σπέσιαλ φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα
Από 65€ η φιάλη κρασί στο τραπέζι ανά 2 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here