1/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Kelly Osbourne, κόρη του Ozzy και τηλεπαρουσιάστρια, επιθυμεί να κάνει άλλη μια προσπάθεια να χτίσει μουσική καριέρα, καθώς η πρώτη της απόπειρα δεν είχε την απήχηση που η ίδια περίμενε.

Δεν το έχω δει αυτό εδώ και πολύ καιρό αλλά με κάνει να συνειδητοποιώ ότι θέλω να κάνω πάλι μουσική. Αυτό δεν είχε την αποδοχή που του άξιζε”, αναφέρει η Kelly σε μήνυμά της στο Twitter που συνοδευόταν από clip του τραγουδιού της “One Word”. Το κομμάτι βρισκόταν στον δεύτερο δίσκο της Kelly, με τίτλο “Sleeping in the Nothing”, που είχε κυκλοφορήσει το 2005.

Η ιστορία της Kelly στη μουσική δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, καθώς η κόρη του ρόκερ δεν κατάφερε με τα δύο άλμπουμ της να ξεχωρίσει. Το 2002 κυκλοφόρησε το “Shut Up” που έφτασε στο Νο 31 των βρετανικών και στο Νο 101 των αμερικανικών charts. Η Epic Records, που είχε κυκλοφορήσει το “Shut Up”, την απέρριψε το 2003 ενώ το δεύτερο άλμπουμ της είχε ακόμα χειρότερες επιδόσεις. Νο 57 στη Βρετανία και Νο 117 στην Αμερική.

Το 2003 συνεργάστηκε με τον πατέρα της σε ένα remake του τραγουδιού “Changes” των Black Sabbath και αυτή είναι η μόνη επιτυχία στην οποία είχε συμμετοχή η Kelly, καθώς το κομμάτι έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts. Οι μέτριες κριτικές και επιδόσεις των προσπαθειών της, την «υποχρέωσαν» να αποσυρθεί από τη δισκογραφία και να ασχοληθεί με άλλα projects.

Εκτός από τη  μουσική στην οποία θέλει να επιστρέψει η Kelly, φέτος το καλοκαίρι θα την δούμε και στον κινηματογράφο. Μετά την μικρή εμφάνισή της στην ταινία “Austin Powers in Goldmember” το 2002, η Kelly συμμετέχει στην κωμωδία περιπέτειας “So Undercover” δίπλα στην Miley Cyrus. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here