Ιούλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Minos EMI

Nέο cd για τον Μιχάλη Ρακιντζή με 18 τραγούδια και …οι νύχτες του καλοκαιριού παίρνουν φωτιά!

Καινούργια τραγούδια που ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται στα ραδιόφωνα και το επικρατέστερο single των ξέφρενων πάρτυ  «Μου ‘φτιαξες τη μέρα», αλλά και οι μεγάλες του επιτυχίες «Κάνε μια ευχή», «Δεν πιστεύω», «Είσαι σαν κουνέλι»,  «Μωρό μου φάλτσο», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και πολλές άλλες, σε νέα remix, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα με άρωμα επιστροφής στα χρόνια της αθωότητας, αλλά στους ρυθμούς και τα ακούσματα του μέλλοντος.

Βack to the Φuture, ο εύστοχος τίτλος δηλώνει την ουσία αυτής της δουλειάς, αλλά θυμίζει και την περίφημη συναυλία του Μιχάλη, λίγους μήνες νωρίτερα στο GAGARIN, όπου ξεσήκωσε τους fan του, μας έκανε να βγούμε από τα σπίτια μας και να «ξεπατωθούμε» στο χορό.

Η Σοφία Αρβανίτη συμμετέχει και στη νέα version του «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», ενώ στις υπόλοιπες διασκευές συμμετέχουν δύο νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο Alex Trigs και η Nadia Zahoor.

To Βack to the Φuture κυκλοφορεί αυτές της ημέρες με ένα καλαίσθητο εξώφυλλο σε διπλό χρωματισμό, άσπρο και μαύρο, ώστε να έχετε επιλογή για το άλμπουμ των διακοπών σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here