16/5/2014
www.musiccorner.gr

Η Άνοιξη μπαίνει και το Βυρσοδεψείο βγαίνει στην ταράτσα!

Μια ξέγνοιαστη παραλία σας υποδέχεται στο βιομηχανικό τοπίο του Βυρσοδεψείου. Στην πισίνα μας, με ρετρό διάθεση, παρέα με τις αγαπημένες μας μουσικές, ταινιάκια μικρού μήκους και στιγμές γέλιου. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ταινίες μικρού μήκους, συναυλίες,  swing βραδιές και d.j. sets.

Εσείς φέτος το καλοκαίρι με τι θα γελάσετε; Με τι θα χορέψετε; Τι θα δείτε;

Ότι και αν κάνετε πάντως, μην ξεχάσετε να φοράτε μαγιό!

Πρόγραμμα

Παρασκευή, 16 Μαΐου στις 10:00 μ.μ.

Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators: Ξέφρενοι & Ρομαντικοί!
Ένα δυνατό live που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό, με τους “Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators” με 60’s ballads σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα στην πιο απρόβλεπτη ταράτσα της πόλης, στο Βυρσοδεψείο. Από τους Δημήτρη Τάσαινα (φωνή), Αλέξανδρο Καραδήμο (ηλεκτρική κιθάρα), Παύλο Μαραγκό (ηλεκτρικό μπάσο), Χρήστο Σπηλιόπουλο (τρομπόνι).

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

tasenas_2014_05

Τετάρτη, 21 Μαΐου στις 10:00 μ.μ.

Μαρίλια Χαριδήμου & Δημήτρης Αρβανίτης: Swing, swing, swing
Ενόψει του καλοκαιριού, που «μας χτυπάει την πόρτα», η Μαρίλια Χαριδήμου (φωνή) και ο Δημήτρης Αρβανίτης (φωνή) έρχονται στο Θερινό Βυρσοδεψείο με swing διάθεση και απίθανο ρεπερτόριο για ένα μοναδικό live, με φόντο τ’ αστέρια της Αθήνας.

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

Τετάρτη, 4 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ.

Κώστας Μαγγίνας: gospel, folk, blues & country
Μια ανατρεπτική περιπλάνηση στην καρδιά της σύγρονης αμερικάνικης μουσικής. Ο Κώστας Μαγγίνας (guitar, loops, fx) ερμηνεύει με τρόπο ατμοσφαιρικό, ηλεκτρικό και συνάμα πειραματικό μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της  gospel, folk, blues & country μουσικής.

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

Παρασκευή, 6 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ.

Σπύρος Παν: Μουσικό Ταξίδι στον Ηχόκοσμο του Hang
… εκεί που ο Χρόνος σταματά. Ο Σπύρος Παν εξερευνά τα όρια του σύγχρονου αυτού μουσικού οργάνου –το hang drum φτιάχτηκε το 2000 στη Βέρνη και στην τοπική διάλεκτο σημαίνει χέρια–, μέσα από μινιμαλιστικά μοτίβα, σύγχρονη αρμονία και δακτυλικό χορό.

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

Τρίτη, 10 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ.

Tilemachos Moussas: Instant Composing solo
Μουσική είναι ότι παράγει Ήχο, και ο πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας θα μας ταξιδέψει στους δικούς του, σ’ ένα μοναδικό live όπου συνθέτει In Vivo, χρησιμοποιώντας theremin, μουσικό πριόνι, berimbao, κιθάρες…

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

Παρασκευή, 13 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ.

Usurum light live στο Βυρσοδεψείο: Μια κιθάρα, ένα νέυ, δυο φωνές…
Από τον Χατζιδάκι στην παράδοση, και από τον Τσιτσάνη στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Ακουστικό σετ στο Βυρσοδεψείο με τους Σταύρο Ρουμελιώτη και Κοσμά Λαμπίδη από τους Usurum.

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

Παρασκευή, 20 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ.

Τα Αγόρια της Διπλανής Ταράτσας: Flirty μουσική με χορευτική διάθεση
Με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Παγίδα στην Ελλάδα, Tα Αγόρια της Διπλανής Ταράτσας και οι αγαπημένοι φίλοι τους αναβιώνουν projects όπως The Bad stripper, Goldman Sax &The Bitters. Tα Αγόρια της Διπλανής Ταράτσας: Ιάκωβος Παυλόπουλος (κρουστά), Δημήτρης Παγίδας (πλήκτρα-κιθάρα).

Special Guests: Tilemachos Moussas, Έλενα Φορνάρο, Κώστας Αντωνίου

Τιμή εισιτηρίου: 3,00 €

Βυρσοδεψείο
Ορφέως 174, Βοτανικός, τηλ. 210 3453203

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here