19/9/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Αναλυτικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου: Ο Γιώργης Χριστοδούλου φέρνει στις αποσκευές του τον τελευταίο του ισπανο-γαλλόφωνο δίσκο “Flaneur”, μία επιλογή από τη δισκογραφία του, αλλά και διασκευές των Cole Porter, Randy Newman, Μάνου Χατζιδάκη και άλλων.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη: 14G – Μια μουσική παράσταση που δε πρέπει να χάσετε! Ένα show γεμάτο Swing, Rock ‘n’ Roll αλλά και πασίγνωστα κομμάτια από τον κινηματογράφο και το musical.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου: Swing Shoes ft Sugahspank!  Η συνεργασία τους κρατάει 4 χρόνια  και  έχει σημαδέψει και τους δυο.  Έχουν δημιουργήσει ένα τοπίο αβίαστο και αυθεντικό. Gypsy Swing, Gospel, Blues, Παραδοσιακά στο blender.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου: Los Dos O Mas – Reggae, Latin, Funk, Swing, Rock και World Music. Η εξαμελής μπάντα συνοδεύεται από την τένη της ζωγραφικής, με την παρουσία ενός ζωγράφου που δημιουργεί επί σκηνής πάνω σε καμβάδες και όχι μόνο!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου: Gautier – Σε ύφος rock/folk, με μπαλάντες που μεταλλάσσονται σε εκρηκτικά anthems.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου: Soul Mates – Με μία εκρηκτική σκηνική παρουσία και έμφαση στο ρυθμό και τα φωνητικά αποφεύγουν το cliché ρεπερτόριο δικαιώνοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου: Krotala – Ένα από τα μοναδικά Ελληνικά γκρούπ, που καλλιτέχνες όπως η Loreena McKennitt επιλεγεί να ηχογραφήσουν μαζί της στο Ancient Muse. Τρείς μουσικοί με πάθος για τα κρουστά ενώνονται για να μεταμορφώσουν αυτό το πάθος σε ένταση και χρώμα.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου: VaniLa Swing – Ανανεωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί, υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Μια μίξη από rock ‘n’ roll, rockabilly και λίγο swing, εμπλουτισμένα από τον ήχο του σήμερα.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη: Opera Chaotique – Νέο Show με τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ – Η όπερα συναντά το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, πρωτότυπες συνθέσεις και μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σάντ, Σαίξπηρ και Ε.Α. Πόε.

Κυριακή 20 & 27 Οκτωβρίου: Blue Sundays – H jazz ερμηνεύτρια Σάσα Παπαλάμπρου αντιστέκεται στη μελαγχολία της Κυριακής και συναντιέται επί σκηνής κάθε φορά με ένα διαφορετικό εξέχοντα καλλιτέχνη της jazz.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα: Yuppi Du! Το μεγάλο αφιέρωμα του FAUST στη δεκαετία των 70s. Οι Hippies, το Magic Bus, η Αμφισβήτηση, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια κι ο Έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου: H Arlyn, o Thiago και οι Cubanismo μας ταξιδεύουν σε εξωτικούς ξέφρενους ρυθμούς…Latin, Brazil, Afro μελωδίες συνθέτουν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

faust_2013_09_01

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 

«Τώρα που γυρίζει», του Ντέηβιντ Μάμετ

Από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, Τετάρτη με Κυριακή

Δύο μεγαλοπαραγωγοί του Χόλιγουντ στην αναζήτηση της τέλειας ταινίας. Μια κωμική σύγκρουση ανάμεσα στην εμπορική επιτυχία και στην ποιοτική δημιουργία. Μια γυναίκα στο επίκεντρο των αποφάσεων, της διαμάχης,  του ρινγκ.

Μετάφραση: Αντώνης Πέρης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόσχος

Με τους: Αλέκο Συσσοβίτη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ευτυχία Γιακουμή

 

«Ταπεινά Ελατήρια», του Ανδρέα Κοντόπουλου

Από τις 28 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Η Νταίζη καταφέρνει επιτέλους να αποδράσει από την πολύχρονη σχέση της με τον αποτυχημένο συγγραφέα Charles de Popotes  για τον λαμπερό και επιτυχημένο ηθοποιό Πάρη Γερμασόγεια. Ένας τηλεοπτικός Άμλετ, η έβδομη του Bruckner, six bottles of whiskey και ένας βαλσαμωμένος τρυποκάρυδος, συνθέτουν ένα ιδιότυπο σύμπαν ανατροπών, ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Κοντόπουλος, Τζένη Θεωνά, Ορφέας Αυγουστίδης

Με τους: Τζένη Θεωνά, Ορφέα Αυγουστίδη, Ανδρέα Κοντόπουλο

faust_2013_09_02

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here