Γράφει o Σοφιανός Καβακόπουλος
www.musiccorner.gr
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Με πήρε ο Μπάμπης τηλέφωνο την περασμένη Δευτέρα μετά την ανάγνωση του άρθρου να με ευχαριστήσει που τον μνημόνευσα. Ένιωσε λέει πως έγινε διάσημος και αυτός γιατί ποτέ δεν τον φωτογραφίζουν στα club να τα ανεβάζει στο facebook. Ο Μπάμπης περνάει πολλές ώρες στο facebook. Έχει βάλει φωτό προφίλ τους κοιλιακούς του και το παντελόνι χαμηλωμένο για να φαίνονται και οι πλάγιοι κοιλιακοί. Αν δεις την λίστα φίλων του, δεν ξέρεις αν βλέπεις τα συνεργαζόμενα με τον Σειρηνάκη κορίτσια ή αν είναι επαγγελματίες του είδους.

klarinogabros
Ο Μπάμπης περνάει ατελείωτες ώρες στέλνοντας μηνύματα και κλείνοντας ραντεβού. Οικονομικό πρόβλημα δεν έχει, αφού ο μπαμπάς του του άφησε τρεις πολυκατοικίες και απλά εισπράττει τα ενοίκια. Γκρινιάζει πολύ για τους φόρους που πάνε να επιβάλλουν στα ενοίκια και θα βρει λέει τρόπο να μην κόβει αποδείξεις. Το όνειρο του είναι να βρει μια γυναίκα σούπερ εντυπωσιακή και να την κάνει δική του (με παπά και με κουμπάρο). Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν την έχει βρει ακόμη, αφού σπίτι έχει, λεφτά έχει, μηχανή έχει, αυτοκίνητο κάμπριο έχει …κορμάρα Έχει.

Παρασκευή απόγευμα ραντεβού σε καβάτζα τσιπουράδικο στα Πετράλωνα (σιγά μην σας πω που είναι η καβάτζα μου). Βρίσκω τραπέζι σε γωνία να έχουμε ησυχία και περιμένω. Σε λίγο βλέπω τον Μπάμπη να έρχεται συνοδεία άλλους δύο. Ο Γιώργος με καρώ παντελόνι πορτοκαλί και ο Θανάσης με ξυρισμένο κεφάλι και αγριεμένο ύφος. Απαραίτητες συστάσεις χαμόγελα εκατέρωθεν και η πιο ετερόκλητη παρέα είναι πλέον γεγονός.

Από την μια ο Μπάμπης. Ο άνετος, χωρίς προβλήματα, αλλά μονίμως για ψάξιμο γυναίκας. Όσες ώρες ήμασταν εκεί, μας μίλαγε για τις συνομιλίες τους στο internet με διάφορες γυναίκες και ρώταγε για το ποια θα είναι το επόμενο ραντεβού του. Ένα άλλο μεγάλο του άγχος ήταν οι εφαρμογές στο κινητό του. Μου έδειξε τουλάχιστον τέσσερις εφαρμογές που έψαχνε για το ιδανικό ταίρι. Confidly, Hot or Not, Down, Whisper και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο.

Από την άλλη ο Γιώργος. Πρώην Emo και ερωτευμένος. Ερωτευμένος και απογοητευμένος. Ερωτευμένος, απογοητευμένος και άφραγκος. Ερωτευμένος, απογοητευμένος, άφραγκος και ήταν αυτός που έβγαινε πιο πολύ από όλους τους άλλους. Έπινε περισσότερο από όλους τους άλλους. Κάπνιζε περισσότερο από όλους τους άλλους. Μιλούσε συνέχεια για την πρώην του που τον άφησε και πως έπνιγε τον πόνο του στο ποτό και στις άλλες γυναίκες.

Last but not least ο Θανάσης. Παιδί λαϊκό, εργατικό, μηχανικός σε συνεργείο, κλειστός χαρακτήρας, αμετανόητος ροκάς, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ελεύθερος σκοπευτής στις γυναίκες. Έβρισκε στόχο, χτύπαγε και έφευγε. Ήταν και ο πρώτος που έφυγε το βράδυ. Χτύπησε το τηλέφωνο του, ψυθίρισε κάτι ακατάληπτα, είπε ένα “ναι μωρό μου, δεν θα αργήσω …αφού σου είπα είναι για λίγο”, μας χαιρέτησε βιαστικά και έφυγε. Ξέχασε και να πληρώσει.

Η κουβέντα χαλαρή, βοήθησε και το τσιπουράκι, η βραδιά όμορφη και το θέμα συζήτησης οι γυναίκες….

συνεχίζεται…

 ———————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here