Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Lyra

Δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο δεύτερο δισκογραφικό του βήμα «Τώρα είναι αλλιώς» που τον έκανε ευρέως γνωστό και αγαπητό, ο Μύρωνας Στρατής παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Άλλος κόσμος» που κυκλοφορεί από τη Lyra.

Ο «Άλλος κόσμος» του Μύρωνα Στρατή περιλαμβάνει δώδεκα ολοκαίνουρια τραγούδια, σε μουσική και στίχους δικούς του, εκτός από δύο («Όλες μου οι ζωές», «Μια βόλτα») που οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη ενώ στο «Μη φοβάσαι» ο Μύρωνας υπογράφει τους στίχους μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Το άλμπουμ κλείνει με την ακουστική εκτέλεση της επιτυχίας του «Η σκοτεινή μου πλευρά».

Ο Μύρωνας, πιστός στα μουσικά μονοπάτια που τον έχουμε αγαπήσει, δημιουργεί ποπ-ροκ κιθαριστικά τραγούδια, με φρέσκο και έντονα ηλεκτρικό ήχο αλλά και μπαλάντες με πολύ συναίσθημα. Τα τραγούδια του συνδυάζουν ιδανικά ηλεκτρισμό και ρομαντισμό και σε προκαλούν να τα τραγουδήσεις, να τα αφιερώσεις, να τα χορέψεις!

Ήδη το πρώτο single του άλμπουμ που ξεχωρίζει, είναι το τραγούδι «180 μοίρες» που ακούγεται παντού! Το ίδιο, οπτικοποιήθηκε από το ταλαντούχο σκηνοθετικό δίδυμο των Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκου, χαρίζοντάς μας ένα πολύ πρωτότυπο, «φανταστικό» videoclip, που η ιστορία του εκτυλίσσεται τόσο στον αληθινό κόσμο όσο και σε αυτόν των κόμικ!

Ο Μύρωνας δεν περιορίζεται στο ρόλο του τραγουδοποιού αφού πάντα το τελικό αποτέλεσμα έχει έντονη τη σφραγίδα του. Σε αυτό το άλμπουμ υπογράφει επιπλέον την ενορχήστρωση, έκανε την ηχοληψία και τη μίξη και είχε τη διεύθυνση παραγωγής.

Οι φωτογραφίες αλλά και το artwork του άλμπουμ είναι των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη).

Ανακαλύψτε τον «Άλλο κόσμο» του Μύρωνα Στρατή και αφεθείτε να σας παρασύρει στη δίνη του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here