13/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τα νέα τους άλμπουμ ετοιμάζουν με στενή συνεργασία η Missy Elliott και ο Timbaland και θα τα κυκλοφορήσουν σχεδόν ταυτόχρονα, μέσα στον προσεχή Ιούνιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο παραγωγός μιλώντας στο MTV : “Αυτές τις μέρες προετοιμάζουμε τα video clip για τα πρώτα μας single. Τα ετοιμάζουμε ταυτόχρονα και θέλουμε να τα παρουσιάσουμε και ταυτόχρονα. Είναι μια αυθόρμητη κίνηση”. Τους τελευταίους μήνες, οι δύο καλλιτέχνες ανέπτυξαν μια πολύ στενή επαγγελματική και φιλική σχέση και σε λίγους μήνες θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη συνεργασία αυτή.

Δε θέλω να προχωρήσω πολύ πιο γρήγορα από εκείνη κι εκείνη δε θέλει να προχωρήσει πιο γρήγορα από μένα. Γι’ αυτό όλες μας οι ενέργειες θα είναι σχεδόν ταυτόχρονες”, ολοκλήρωσε ο παραγωγός.

Η Missy Elliott τα τελευταία χρόνια είχε «εγκαταλείψει» την ατομική δισκογραφία καθώς επέλεξε να ασχοληθεί με συγγραφή τραγουδιών για άλλους καλλιτέχνες αλλά και την παραγωγή δίσκων. Τα χρόνια που πέρασαν από το 2005, όταν κυκλοφόρησε το “Cookbook”, συνεργάστηκε με αρκετούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Keyshia Cole, Monica και Jazmine Sullivan αλλά και την Demi Lovato, όπου και συνεργάστηκε ξανά με τον Timbaland.

Το έβδομο άλμπουμ της καριέρας της θα έχει τίτλο “Bloc Party” και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Timbaland που έχει αναλάβει την παραγωγή των περισσοτέρων τραγουδιών. Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί οι τίτλοι κάποιων κομματιών, όπως τα “Patty Cake”, “Murder She Wrote”, “Pre Madonna/Prima Donna”, “I’m a Triple Threat”, “Real Hip Hop”, “Warped”, “Pin the Tail”, “In The 9th Inning” και “Bounce It Up And Down”. Υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα δεκαεπτά κομμάτια, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση για κάποιο από αυτά. Εικάζουμε, όμως, ότι στο νέο άλμπουμ της Missy θα υπάρχει ένα κομμάτι, χωρίς τίτλο ακόμα, το οποίο φέρεται να ηχογράφησε η ράπερ με την Amy Winehouse!

Από την πλευρά του Timbaland, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο του άλμπουμ θα αποτελεί τη φυσική συνέχεια των δύο πρώτων “Shock Value”, το πρώτο εκ των οποίων κυκλοφόρησε το 2007 και το δεύτερο το 2009. Με το “Shock Value III”, ο παραγωγός συνεχίζει τη σειρά που ο ίδιος δημιούργησε. Το μόνο κομμάτι για το οποίο υπάρχει βεβαιότητα είναι το “Pass At Me”, που κυκλοφόρησε ως single τον περασμένο Σεπτέμβρη. Στο κομμάτι συμμετέχουν ο Pitbull στο τραγούδι και ο David Guetta στην παραγωγή.

Μέσα στους επόμενες εβδομάδες, πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς ολοκληρώνονται οι διαδικασίες παραγωγής. Ο Ιούνιος, άλλωστε, είναι πιο κοντά απ’ όσο φαίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here