14/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τον έρωτά της με την …ησυχία της θέλει να ζήσει η Lady Gaga, αλλά δεν την αφήνουν!

Η τραγουδίστρια συνδέεται με τον ηθοποιό Taylor Kinney, γνωστό από τη συμμετοχή του στο σήριαλ “The Vampire Diaries”, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν αρκετό καιρό στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι της “You and I”. Η σχέση τους, όμως, δεν ξεκίνησε από την πρώτη γνωριμία, αλλά αρκετούς μήνες αργότερα. Κι ενώ το ζευγάρι δεν έχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του, η τέως φιλενάδα του Kinney τους δημιουργεί δυσκολίες. Η Gaga και ο Taylor άρχισαν να βγαίνουν πριν μερικές εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι από την πρώτη γνωριμία τους υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Αυτό έπρεπε να κάνουν μιας και ο Taylor ήταν «δεσμευμένος» τότε”.

Αλλά η Lady Gaga θέλει να τους αφήσουν ήσυχους να χαρούν τη σχέση τους”, ανέφερε «πηγή» της εφημερίδας The Sun που αποκάλυψε ότι η τέως φιλενάδα του ηθοποιού άρχισε να τον ενοχλεί.

Το δημοσίευμα γράφει ότι η Brittany Sackett είναι τόσο ζηλιάρα και εναντίον του ειδυλλίου του Taylor με την Gaga που άρχισε να του τηλεφωνεί σε καθημερινή βάση με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα. Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τις συνεχείς ενοχλήσεις της Brittany, ειδικότερα πριν λίγες μέρες που το ζευγάρι βρισκόταν στο Las Vegas για ξεκούραση. Η LG πήρε η ίδια το τηλέφωνο και ζήτησε ευγενικά από τη Brittany να σταματήσει να ενοχλεί τον Taylor.

Όσο «τρελή» κι αν είναι η LG, είναι πολύ καλός άνθρωπος και τρέφει ευαίσθητα συναισθήματα για κάθε γυναίκα και ενδιαφέρεται για τις γυναίκες”, ολοκλήρωσε η «πηγή» της εφημερίδας θέλοντας να τονίσει την ευαισθησία της LG.

Ας ελπίσουμε η Brittany να πείστηκε από την LG και να σταματήσει να ενοχλεί τον Taylor. Γιατί, μπορεί να εξαντληθεί και η ευαισθησία της Gaga!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here