22/12/2010
www.musiccorner.gr

Νέο δίσκο φημολογείται πως ετοιμάζουν οι Green Day, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο νέο έτος και θα είναι, μάλλον, live. Η μπάντα είχε ανακοινώσει μέσω του προφίλ της στο Twitter πως ηχογραφούν τις συναυλίες τους από την αρχή της περιοδείας, σε περίπτωση που θελήσουν να κυκλοφορήσουν κάποιο live δίσκο.

Αν κι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η βρετανική ιστοσελίδα Amazon έχει ήδη ανεβάσει την αναμενόμενα κυκλοφορία των Green Day, με μήνα κυκλοφορίας τον Μάρτιο καί τίτλο «Awesome As F*ck»! Να θυμίσουμε πως ο τελευταίο δίσκος των Green Day κυκλοφόρησε πέρυσι, ήταν το «21st Century Breakdown», το οποίο στις πρώτες 3 μέρες κυκλοφορίας του πούλησε 200.000 αντίτυπα. Συνολικά το άλμπουμ πούλησε πάνω από 3.000.000 αντίτυπα. Ο δίσκος αυτός έφερε ένα ακόμα Grammy στη μπάντα αφού κέρδισε στην κατηγορία καλύτερο ροκ άλμπουμ.

Βέβαια το αν θα είναι live ο νέος τους δίσκος ακόμα δεν το ξέρουμε καθώς Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο frontman της μπάντας, Billie Joe Armstrong δήλωσε πως έχουν ηχογραφήσει κάποια κομμάτια για τον επερχόμενο δίσκο τους, ενώ στις πρόβες πριν από τις συναυλίες τους στο Δουβλίνο και το Μάντσεστερ έπαιξαν μερικά άγνωστα κομμάτια, που φημολογείται πως προέρχονται από το νέο τους δίσκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here