11/2/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής Μανώλης Λιδάκης ξεκινά έναν «Κύκλο» εμφανίσεων στο Kyklos Live Stage – μια περιήγηση στη  μουσική του διαδρομή με τραγούδια που όλοι αγαπάμε και πάντα τραγουδάμε.

Θα μας ταξιδέψει με το “Γλάρο” και “Με τα φτερά του έρωτα” πέρα από την  “Χαλκίδα”, γιατί “Δεν είσαι πουθενά”. Όλα αυτά “Για να σε συναντήσω”, γιατί “Σ’ έχω δε σ’ έχω” “Αρετούσα” … Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επίσης, τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του Λιδάκη, την Κρήτη, όπως το “Πάλι πάλι“, “Σαν είχες άλλον στην καρδιά” και το “Άστρα μη με μαλώνετε“, αλλά και πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Β’ ανάγνωση“.

lidakis_2014_01_01

Θα ακούσουμε ακόμη και καινούργια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη, ενώ ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “Αύριο θα είναι αργά“, σε στίχους του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη και σε μουσική της Βάσως Αλλαγιάννη.

Στο πλευρό του Μανώλη Λιδάκη στο Kyklos Live Stage, η Σοφία Μάνου, θα μας συγκινήσει ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων δημιουργών αλλά και παραδοσιακά τραγούδια, με μια σύγχρονη προσέγγιση, χωρίς ποτέ να αφαιρείται ο σεβασμός και η αυθεντικότητά τους.

manou_sofia_2012_07_01

Από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο
Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Kyklos Live Stage
Λεωφόρος Συγγρού 338
Τηλ. Κρατήσεων 210 95 70 400 & 210 34 24 299

Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ στα 4 άτομα
Φιάλη κρασί: 60 ευρώ στα 2 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here