12/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Jason Donovan, ο αυστραλός τραγουδιστής και ηθοποιός που συμπρωταγωνιστούσε με την Kylie Minogue στη σειρά The Neighbours, ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ενεργό δράση με την ηχογράφηση του έκτου studio άλμπουμ του!

Ο Jason έγινε διάσημος το 1988 με το ντουέτο “Especially For You” που τραγούδησε με την Kylie, ενώ ο πρώτος του δίσκος, με τίτλο “Ten Good Reasons” του 1989, έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts.

Αισθάνομαι υπέροχα που θα ξαναμπώ στο studio για ηχογράφηση. Γνωρίζω πώς ακριβώς είναι ο ήχος που θέλω για το νέο μου άλμπουμ και είμαι ενθουσιασμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά”, δήλωσε ο Donovan.

Η είσοδος του Donovan στο studio δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο νέος του δίσκος θα αποτελείται από καινούρια τραγούδια. Κι αυτό, γιατί η τελευταία φορά που ο Jason παρουσίασε ένα πλήρως νέο άλμπουμ ήταν το 1993, με το “Between The Lines”. Το 2006 κυκλοφόρησε ένα Greatest Hits, το 2008 το “Let it Be Me” με δικές του ερμηνείες σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και το 2010 το “Soundtrack of the 80s”, ένα ακόμα άλμπουμ με διασκευές, στο οποίο υπήρξαν τρία νέα τραγούδια.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει κυρίως σε παραγωγές μιούζικαλ, έχει δική του εκπομπή σε βρετανικό ραδιόφωνο ενώ αφιέρωσε αρκετό χρόνο και στο τηλεοπτικό show “Strictly Come Dancing”.

Η είσοδός του στο studio, εφόσον συνδυαστεί με ηχογραφήσεις νέων τραγουδιών, μπορεί να σημάνει και την ουσιαστική επιστροφή του στο μουσικό στερέωμα, από το οποίο «απουσιάζει» μετά τις παλιότερες επιτυχίες του.

Ο δίσκος του αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here