10/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τη νέα τους δουλειά ετοιμάζουν οι Van Halen, δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά το Van Halen III του 1998.

Το ροκ συγκρότημα υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο τον περασμένο Αύγουστο και στις 17 Ιανουαρίου ξεκίνησε ηχογραφήσεις για τη νέα του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Αύγουστο. Παραγωγός του άλμπουμ θα είναι ο John Shanks, σύμφωνα και με ανάρτησή του στο Twitter.

Εκτός από το άλμπουμ, και για την προώθησή του, το συγκρότημα προγραμματίζει περιοδεία που θα ξεκινήσει από την Αυστραλία, σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας. “Οι Van Halen κλείνουν ημερομηνίες. Θα είναι εδώ με τον David Lee Roth. Εκπρόσωποί τους βρέθηκαν στη χώρα μας τον Δεκέμβριο, όταν έκαναν περιοδεία οι Eagles”, ανέφερε το ραδιόφωνο “Triple M” της Μελβούρνης.

Αυτή την εποχή είναι στο στούντιο και κάνουν νέες ηχογραφήσεις. Ο Eddie Van Halen δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσουν νέες συναυλίες μέχρι να είναι έτοιμο νέο υλικό. Ο νέος τους δίσκος θα είναι έτοιμος για κυκλοφορία τον Αύγουστο”, ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Η νέα δουλειά των Van Halen θα είναι το 12ο studio άλμπουμ τους και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία για το ύφος και τον τίτλο του. Ας ελπίσουμε ότι θα επιβεβαιωθεί ο σταθμός της Μελβούρνης και η κυκλοφορία του θα είναι όντως τον Αύγουστο. Έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε ολοκληρωμένο νέο άλμπουμ από το συγκρότημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here