21/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά από δισκογραφική σιγή πολλών ετών, ο Julian Lennon θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ στις 3 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ έχει τίτλο “Everything Changes” και το πρώτο single, με τίτλο “Lookin 4 Luv” ήδη κυκλοφορεί.

Η νέα δουλειά του Lennon ήρθε μετά από πολλά χρόνια στα οποία ο Julian ασχολήθηκε με άλλα projects και κατά καιρούς έγραφε κομμάτια στην κιθάρα ή το πιάνο. Τα τριάντα περίπου τραγούδια που ετοίμασε, τα παρουσίασε σε φίλους του και όλοι μαζί «έχτισαν» τα δώδεκα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ. Την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβε ο ίδιος ο Julian με τον Grant Ransom, την ώρα που οι προσεγμένοι στίχοι του Julian είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι. “Το άλμπουμ είναι λίγο πιο «ελεύθερο» από προηγούμενες δουλειές και είναι το αγαπημένο μου μέχρι τώρα”, δήλωσε ο ίδιος ο Lennon.

Ο Julian εκτός από τη μουσική έχει πάθος με τη φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τη φωτογραφία παρουσιάζοντας τη δουλειά του σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ ήταν αποκλειστικός φωτογράφος στο γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου πριν λίγους μήνες.

Φυσικά, η αγάπη του για τη μουσική δεν «έσβησε» ποτέ και τα νέα του κομμάτια είναι αποτέλεσμα ώριμης δουλειάς και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την επιστροφή του στον χώρο της μουσικής.

Τα κομμάτια του άλμπουμ:
Everything Changes
Lookin 4 Luv
Hold On
Touch the Sky
Invisible
Just for You
Always
Disconnected
Never Let You Go
Guess It Was Me
Don’t Wake Me Up
Beautiful

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here