2/12/2010
www.musiccorner.gr

Μετά το «Hold My Hand» κυκλοφόρησε ακόμα ένα ακόμα τραγούδι στο διαδίκτυο από τον δίσκο «Michael» ο οποίος περιλαμβάνει ανέκδοτες ηχογραφήσεις του Michael Jackson. To «Much Too Soon» ξεκίνησε να είναι διαθέσιμο από χθες μέσω της ιστοσελίδας Ping, η οποία ανήκει στο i-Tunes.

Το νέο κομμάτι είναι μια μπαλάντα, που ηχογραφήθηκε την εποχή που ο Michael Jackson ετοίμαζε το «Thriller», αλλά δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί σε κανέναν δίσκο του. Το κομμάτι είναι υπό τους ήχους ακουστικής κιθάρας και μιας ορχήστρας εγχόρδων την οποία διευθύνει ο  David Campbell, γνωστός για τις συνεργασίες του με τους Metallica, μεταξύ άλλων.

Το ξαναείπαμε, οι μύθοι πουλάνε ακόμα και μετά θάνατον…!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γεια σας είμαι ο υπεύθυνος-οργανωτής της ομάδας Michael Jackson Official Tribute-Thessaloniki και θέλω να διαφημίσω την ομάδα μου ώστε να γίνει πιο γνωστή και να συμμετέχουν περισσότερα άτομα σε αυτό το υπερθέαμα που θα κάνουμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας! Αυτή η ομάδα είναι μια ομάδα tribute(αφιέρωμα) η οποία θα αποτελείται από κάποια άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας στα οποία θα διδάξω την χορογραφία του πιο γνωστού και επιτυχημένου τραγουδιού του Michael Jackson ‘Thriller’.To tribute θα το παρουσιάσουμε στις 4 Μαρτίου (στις αποκριές) στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η χορογραφία του tribute θα γίνει όπως και στις πρόβες που έκανε ο Βασιλιάς της Ποπ στην περιοδεία του ‘Τhis Is It’ και θα είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικό θέαμα για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ομάδα του facebook…Michael Jackson Official Tribute-Thessaloniki… http://www.facebook.com/group.php?gid=153002661400115 επίσης μπορείτε να πάτε στην εκδήλωση της ομάδας…Michael Jackson Thriller Official Tribute-Thessaloniki… http://www.facebook.com/event.php?eid=136430959740216

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here