4/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε επέκταση συμβολαίου του με την Cash Money προχώρησε ο Lil Wayne σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρείας Bryan Williams, γνωστότερο με το όνομα “Birdman”. Η εταιρεία είναι θυγατρική της Universal Music Group και ο 29χρονος μουσικός ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που υπέγραψαν στην cash Money, σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Με προφανή την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών, ο Lil υπέγραψε συμφωνία για την κυκλοφορία ακόμα τεσσάρων δίσκων με την εταιρεία, με τη συμφωνία να φημολογείται ότι αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ποσό που πρέπει να αποτελεί ρεκόρ για το είδος μουσικής του Wayne. Ο Williams δεν επιβεβαίωσε ευθέως το ύψος της συμφωνίας, αλλά μίλησε για ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Η εταιρεία ξεκίνησε και σταματάει στον Wayne. Δεν υπάρχει εταιρεία χωρίς αυτόν. Η συμφωνία που κάναμε δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της urban μουσικής. Πιθανότατα είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών. Είχα την ευτυχία να την υπογράψω και ό,τι θέλει ο γιος μου, μπορεί να το έχει”, δήλωσε ο Birdman στο MTV αποκαλώντας τον Lil «γιο» του. “Είναι δικιά του η εταιρεία, οπότε δε με πειράζει”, συνέχισε ο Birdman.

Το στέλεχος αναφέρθηκε και στα σχέδιά του για την επέκταση της εταιρείας και την ανάδειξή της στις επιχειρήσεις με τζίρο άνω του 1.000.000.000 δολαρίων. “Αυτός είναι ένας από τους στόχους μας. Και η κίνηση που κάναμε με τον Wayne εκεί αποσκοπεί. Να εξασφαλίσουμε την πρωτοπορία στον χώρο, που είναι ο Lil Wayne”, ολοκλήρωσε ο Birdman που γνωρίζει ότι ο Lil ετοιμάζει ήδη το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Τίτλος του νέου άλμπουμ θα είναι “Ι Am Not A Human Being II” και θα αποτελεί συνέχεια του ομώνυμου άλμπουμ που κυκλοφόρησε ο Wayne το 2010 και κατέκτησε την κορυφή σε όλες τις σχετικές κατηγορίες των αμερικανικών charts, φτάνοντας το 1.000.000 πωλήσεις μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του. Με το νέο άλμπουμ, ο Lil αναμένει ανάλογη, και καλύτερη, υποδοχή από το κοινό του.

Σχετική ανησυχία, πάντως, προκάλεσαν οι δηλώσεις του ότι σκοπεύει να απομακρυνθεί από τη δισκογραφία στα 35 του. Παρόλο που ακόμα δεν έχει κλείσει τα 30, φαίνεται να θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά του και να είναι κοντά τους χωρίς να «αποσπάται» από το επάγγελμά του. “Έχω τέσσερα παιδιά. Θα αισθανόμουν πολύ εγωιστής αν συνέχιζα να πηγαίνω στο studio όταν η παρουσία μου είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τις ζωές τους”, δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here