30/4/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι You Know παρουσιάζουν τη Δήμητρα Μαστορίδου. Μία νέα καλλιτέχνη που μετά το πρώτο πετυχημένο άλμπουμ της «Καινούργιο Σπίτι» (2007) από την Lyra Records, τη γέννηση μιας δυνατής συνεργασίας με τη συμμετοχή της Τζώρτζια του συγκροτήματος των Μπλε στο οπτικοποιημένο τραγούδι «Άνοιξη θα μπει» και το βίντεο κλιπ στο τραγούδι «Ετών 30», μας έχει «φουρνίσει» μία φρέσκια δισκογραφική δουλειά.

Το ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΕ ΘΕΑ είναι πλέον έτοιμο! Αυτή τη φορά από την Three Voice Records. Με 12 κρυμμένες επιτυχίες εκ των οποίων και μία ιδιαίτερη διασκευή στο κομμάτι «Twist in my sobriety» της Tanita Tikaram! Την ίδια λοιπόν περίοδο με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ στα δισκοπωλεία θα γίνει και η πρώτη επίσημη ζωντανή εμφάνιση και παρουσίαση του.

Ένα RELEASE LIVEPARTY θα λάβει μέρος σε ένα νέο και φρέσκο χώρο. Στο Spray Club Athens… Με καινούργιο αέρα, καλλιτέχνης και μαγαζί, θα δώσουν όλη την ενέργειά και δροσιά τους για μία αξέχαστη βραδιά. Τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές, αγαπημένες, πειραγμένες ή μη επιτυχίες θα ακουστούν για να μας οδηγήσουν σε καινούργια ακούσματα αλλά και να μας θυμίσουν παλιά και αγαπημένα.

Η «επαφή» με τον κόσμο από την ίδια και το προσωπικό θα είναι κάτι που θα μείνει σαν μια γλυκιά γεύση από καραμέλα σε όσους θα είναι εκείνη την βραδιά στην παρέα μας. Δεν τελειώνουμε όμως εκεί… Τρεις τυχεροί θα έχουν ένα δώρο που θα τους μείνει σαν μία όμορφη μελωδία στα αυτιά τους αλλά και εκπλήξεις που θα συνοδεύουν τις αναμνήσεις της βραδιάς με όμορφες εικόνες.

Όλα αυτά θα συμβούν την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Spray Club Athens, Οδυσσέως και Κολωνού στο Μεταξουργείο, πλησίον στο μετρό. Η φωνή της Δήμητρας θ’ αρχίσει να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα μετά τις 23.00 ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00, έτσι για να γνωριστούμε και καλύτερα μεταξύ μας!

Τιμή εισόδου είναι στα 10 euro και το δεύτερο ποτό στα 5 euro…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here