19/4/2012
www.musiccorner.gr

Ο μεγάλος νικητής του Greek Idol 2, Παναγιώτης Τσακαλάκος, κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα στη δισκογραφία με το άλμπουμ «Θα Με Βρεις», που αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του ταλέντου του: αυτή του συνθέτη. Στον πρώτο του δίσκο, ο «Τσακαλάκος» υπογράφει τη μουσική και στα έντεκα τραγούδια, που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη δυνατή μελωδία.

Ιδιαίτερα το ολοκαίνουργιο single «Θα Με βρεις» θα ξαφνιάσει ακόμα και τους φίλους του! Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και μελωδικά κομμάτια που έχουν γραφτεί τελευταία, κυκλοφορεί τόσο με ελληνικό στίχο από τους Λουκά Αθανασίου και Χρήστο Ιωαννίδη, όσο και με αγγλικό στίχο του ίδιου του Παναγιώτη Τσακαλάκου (και με τίτλο «I Believe»).

Το βίντεο κλίπ που συνοδεύει το «Θα Με Βρεις», γυρισμένο στο Μοναστηράκι από τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, ακολουθεί ένα κορίτσι της πόλης, λίγο αγχωμένο και νευρικό, που οι πολλές σκέψεις δεν το αφήνουν να δει ότι ο άνθρωπος που ψάχνει είναι τελικά δίπλα του. Δείτε ολόκληρο το video clip:

Στο άλμπουμ «Θα Με Βρεις» έχει κάνει παραγωγή ο Κώστας Καλημέρης και εκτός από 11 εντελώς νέα τραγούδια σε μουσική Παναγιώτη Τσακαλάκου και στίχους Χρήστου Ιωαννίδη, Λουκά Αθανασίου, Ελένης Γιαννατσούλια, Παναγιώτη Τσακαλάκου, Leonidas Chantzaras και Marcus Winther John, περιέχεται ως bonus track και το «Πολύ Μου Πάει», η μπαλάντα που ο «Τσακαλάκος» ερμήνευσε τη βραδιά του μεγάλου τελικού του Greek Idol 2 κάνοντας την πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

To άλμπουμ «Θα Με Βρεις» κυκλοφορεί από την Universal Music

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του video clip…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here