4/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι Boyzone, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η τελευταία περιοδεία τους, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν δουλειά για ένα νέο δίσκο. Το τελευταίο τους cd, με τίτλο “Brother”, είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2010 και ήταν αφιερωμένο στον Stephen Gately, μέλος του συγκροτήματος που πέθανε τον Οκτώβρη του 2009 από φυσικά αίτια.

Συζητάμε να ετοιμάσουμε ένα άλμπουμ μέχρι το τέλος του έτους. Εμφανιστήκαμε τις προάλλες στη Γλασκώβη και ήταν απίστευτη βραδιά. Ίσως η καλύτερη της καριέρας μας”, δήλωσε ο Ronan Keating. Όλη η περιοδεία ήταν εξαιρετική. Δώσαμε 20 συναυλίες σε πολύ μεγάλα στάδια και ήταν κατάμεστα. Μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι είδαμε πολλά νέα πρόσωπα σ’ αυτές”, συνέχισε ο frontman του συγκροτήματος.

Η δουλειά των Boyzone για το νέο τους άλμπουμ θα ξεκινήσει αφού ο Keating ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για την προώθηση του σόλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Τίτλος του δίσκου “When Ronan Met Burt” και πρόκειται για τη συνεργασία του Keating με τον 82χρονο συνθέτη, πιανίστα και τραγουδιστή Burt Bacharach, έναν ζωντανό θρύλο της μουσικής, για τον οποίο μίλησε ο Keating.

Ήταν πολύ μεγάλη τιμή που μου ζητήθηκε να συνεργαστώ μαζί του και με αρκετούς ακόμα από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου σε ορισμένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ”, δήλωσε ο Keating. Περνάει πολύ χρόνο στην Ευρώπη, δίνει συναυλίες, συνεργάζεται με πολλούς ανθρώπους και προσέχει τα πάντα. Μπορεί να είναι 82 ετών, αλλά βρίσκεται σε επαφή με όλα τα δρώμενα της εποχής”, ολοκλήρωσε ο Keating μιλώντας για τον Bacharach.

Το “When Ronan Met Burt” έφτασε μέχρι το Νο 5 των βρετανικών charts, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους συντελεστές του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here