7/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα Greatest Hits άλμπουμ από την Kylie Minogue.

Η αυστραλέζα τραγουδίστρια, συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια στο χώρο και το άλμπουμ αποτελεί ένα ακόμα «δώρο» της Kylie προς τους θαυμαστές της. Αυτοί, άλλωστε, είναι και οι άνθρωποι που επέλεξαν τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ, καθώς η εταιρεία της, EMI, με γκάλοπ που διενήργησε στα τέλη του 2011, ζήτησε από αυτούς να επιλέξουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια.

Από τα 21 τραγούδια του άλμπουμ, τα 18 είχαν μπει στην πρώτη πεντάδα των βρετανικών charts, με τα 5 εξ’ αυτών να έχουν κατακτήσει την κορυφή. Το πρώτο single της Kylie ήταν το “Locomotion” που κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου του 1987 με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος ολόκληρος χόρευε στους ρυθμούς του “Locomotion”, που δεν ήταν ένα νέο τραγούδι, αλλά μία από τις πολλές διασκευές στο ομώνυμο τραγούδι που είχε πρωτοερμηνεύσει η Little Eva το 1962.

Από τότε, η Kylie είδε την καριέρα της να «εκτοξεύεται» στο μουσικό στερέωμα και να της δίνει τον …τίτλο της πριγκίπισσας της ποπ. Φέτος η Kylie έχει αφιερώσει τη χρονιά στα 25α γενέθλια της καριέρας της. Στο πλαίσιο των εορτασμών, εκτός από το άλμπουμ, έχει προγραμματίσει αρκετές συνεργασίες, εμφανίσεις, συμμετοχές σε ταινίες, εκδόσεις και προϊόντα, ακόμα και μία αντι-περιοδεία,που ξεκίνησε με επιτυχία στην πατρίδα της και τη Βρετανία.

Τον όρο «αντι-περιοδεία» δεν τον δώσαμε εμείς, αλλά η ίδια η Kylie, αφού στο πρόγραμμα που επέλεξε να παρουσιάσει, δεν περιέλαβε τις γνωστές και μεγάλες επιτυχίες της, αλλά τραγούδια που δεν είχαν εμπορική επιτυχία και b-sides. Η Kylie πρόσφατα συμμετείχε στο φεστιβάλ The Mardi Gras στο Σίδνεϋ, θα τραγουδήσει για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας της Αγγλίας στο Buckingham, θα ηγηθεί του φεστιβάλ “Proms in the Park”, ενώ επιφυλάσσει αρκετές ακόμα εκπλήξεις για τους θαυμαστές της παγκοσμίως.

Εκτός από την έκδοση με το CD, θα κυκλοφορήσει και special edition CD και DVD με όλα τα video clips των τραγουδιών. Τα κομμάτια του “Best Of Kylie Minogue” είναι τα εξής :

Can’t Get You Out Of My Head
Spinning Around
I Should Be So Lucky
Love At First Sight
In Your Eyes
Kids (with Robbie Williams)
Better The Devil You Know
All The Lovers
Give Me Just A Little More Time
Celebration
Slow
Red Blooded Woman
I Believe In You
On A Night Like This
Confide In Me
Get Outta My Way
The Loco-Motion
Tears On My Pillow
Wow
In My Arms
Never Too Late

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here