11/6/2012
www.musiccorner.gr

Οι GAD. μετά από δύο ιδαίτερα επιτυχημένα album, System May Fall (2007) και The Perfect Crime (2010) και αφού δικαίως έχουν αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και ταλαντούχα σχήματα της ελληνικής indie σκηνής παρουσιάζουν το πρώτο ολοκαίνουργιο single τους από το επερχόμενο τρίτο τους album. O τίτλος του single είναι Your Lover Tonight και κυκλοφoρεί ψηφιακά από την The Sound Of Everything αρχές Ιουνίου 2012.

Το νεό single είναι ένας άξιος διάδοχος του “Waves”, το οποίο αποτελεί όχι μόνο τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία των GAD., αλλά κατέχει ενδεχομένως ρεκόρ εκτελέσεων αγγλόφωνου τραγουδιού ελληνικού indie συγκροτήματος στα ελληνικά ραδιόφωνα τα τελευταία χρόνια.

Οι GAD. εξακολουθούν να βρίσκονται στο studio, ηχογραφώντας τον τρίτο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2012, από την Sound Of Everything, ενώ παράλληλα προετοίμαζονται για τις καλοκαιρινές εμφανίσες τους στο Rockwave (Δευτέρα 2 Ιουλίου), στο φεστιβάλ Rapido Molino Πρεβέζης (Σάββατο 4 Αυγούστου) και στο Φεστιβάλ Νεστορίου, River Party, στη κεντρική σκηνή (Κυριακή 5 Αυγούστου).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here