20/1/2011
www.musiccorner.gr

Ένα ντουέτο από τους Emigre και τους Stavento που έρχεται να δώσει το δικό του μήνυμα σε μία εποχή που όλοι θέλουν να … «Γυρίσει η Ρόδα»! Το βίντεο κλιπ «Γυρνώ τη Ρόδα μου» πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες υπό την σκηνοθετική επιμέλεια και το σενάριο του Αλέξανδρου Γραμματόπουλου στο στούντιο b-kei και σε λίγες ημέρες θα είναι στις οθόνες σας!

Ένα βίντεο κλιπ που δίνει μια ξεχωριστή οπτική και καταγγέλει  τόσο τις δυσκολίες και τις «καταστροφές» που μας αφήνουν μόνους ειδικά αυτή την εποχή περισσότερο από ποτέ όσο και την αισιόδοξη πλευρά που μας κάνει να… «γυρίσουμε τη ρόδα μας» και να προχωρήσουμε , να πάμε παρακάτω. Όταν ένας «Κύκλος» κλείνει, πρέπει να είμαστε αισιοδόξοι ότι ένας άλλος καλύτερος «κύκλος» ανοίγει μπροστά μας…

«Γυρνώ τη Ρόδα μου να πάω παρακάτω, να προχωρήσω, να φύγω λίγο από τον κόσμο τους τον ίσιο, τον δήθεν που μοιράζεται σε πράξη και απραξία, που ασχήμυνε λες και έχει πάθει νευρική ανορεξία… Έκλεισα την πόρτα μου, πίσω μου κ έφυγα, μακριά. Πηγα πίσω κοίταξα, δίστασα, μα έφυγα μακριά. Γύρισα τη Ρόδα μου…»

Το ντουέτο των Εmigre με τους Stavento εμπεριέχεται στο νέο cd των Εmigre που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό στα δισκοπωλεία με γενικό τίτλο «Κύκλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here