4/7/2011
www.musiccorner.gr

Μ’ ένα καινούριο videoclip υποδέχεται το καλοκαίρι το συγκρότημα Τρίφωνο. «Πάνω απ όλα εσύ» ο τίτλος του τραγουδιού, σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Υφαντή, που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Τα τζιτζίκια του χειμώνα».

Το όνομα της κινηματογραφικής ομάδας που το ανέλαβε: Εve’s apple. Μέλη της ομάδας ο Αποστόλης Ηλιόπουλος (σκηνοθέτης) και ο Φίλιππος Κόκκαλης (διευθυντής φωτογραφίας). Αγαπημένο συγκρότημα της ομάδας το Τρίφωνο, γι’ αυτό και η οπτικοποίηση του τραγουδιού. Μασκότ της ομάδας (!) η Μαρία Παπαδημητρίου, που τράβηξε τις φωτογραφίες και το βίντεο που χρησιμοποιήθηκαν για το Making of.

Η Ερωφίλη γνώρισε τον Αποστόλη Ηλιόπουλο το 2009 σ’ ένα νοσοκομείο της Αθήνας… Ο Αποστόλης έγραψε κι ένα τραγούδι στο καινούριο τους cd, και ανέλαβε με την ομάδα του και τους μαθητές του από το «Κινηματογραφικό Εργαστήρι Περιστερίου», το ολοκαίνουριο αυτό videoclip.

Oι φιλίες ανθίζουν, οι ομάδες καλά κρατούν, για να γράφουν “ιστορία οι παρέες”…

Τα γυρίσματα έγιναν στην περιοχή του Σχοινιά και κράτησαν 3 μέρες, σ’ ένα ατελείωτο παιχνίδι με σύννεφα, ήλιο και αρκετό κρύο! Ο Νίκος Κουρουπάκης βρισκόταν για λίγο στην Ελλάδα. Όλοι οι φίλοι ήταν εκεί! Και ο Λάζαρος και η Βασιλική, η Ράνια και ο Πάρης καθώς και το καινούριο μέλος του Τριφώνου, ο Γιώργος Περαντάκος με τον όποιο συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Ο Γιώργος Σορώτος που πρωταγωνιστεί, εκτελούσε και χρέη τροχονόμου! Τα γυρίσματα έγιναν με τη βοήθεια πολλών καινούριων φίλων που κράταγαν τον κόσμο, τα αδέσποτα και τα …κουνούπια μακριά! Επίσης δυο καβαλάρηδες μας έκαναν τη χάρη να μπουν στα ωραιότερα πλάνα  απρόσκλητοι και υπέροχοι ταυτόχρονα!

Ένα καλοκαιρινό clip με τη δροσιά και την ανιδιοτελή αγάπη όλων όσων δούλεψαν για την πραγματοποίηση του…

Ενδυματολόγος: η Λουκία Γαβριήλογλου, steadycam :  ο Μιχάλης Τσιμπερόπουλος (ο οποίος έχει στο ενεργητικό του 3 Harry Potter και 81 χολιγουντιανές ταινίες και – για καλή μας τύχη – βρισκόταν εκείνο το διάστημα για λίγο στην Ελλάδα)! Πρωταγωνίστρια: η ηθοποιός  Δάφνη Άτια, φωτογραφίες: η Τάνια Παπαδάτου και η Άννα Αντωνοπούλου … και πολλοί άλλοι…

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video clip…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here