31/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ντουέτο με την κόρη του Liv θέλει να ηχογραφήσει ο Steven Tyler, frontman των Aerosmith, αλλά το φορτωμένο πρόγραμμα της ηθοποιού δεν τους έχει επιτρέψει, μέχρι τώρα, να το πραγματοποιήσουν. Τραγουδάμε πολύ συχνά μαζί. Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί να κάνουμε κάτι παρέα. Μερικές φορές που είναι στο studio μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να τον συνοδεύσω σε κάποιο τραγούδι, αλλά συνήθως βρίσκομαι κάπου αλλού”.

Τα προγράμματά μας δε συμβαδίζουν και είναι δύσκολο να συναντηθούμε“, δήλωσε η Liv, που αποκάλυψε ότι πάντα θεωρούσε τον εαυτό της προνομιούχο που ήταν κόρη ενός ροκ σταρ. Ήταν πάντα ενδιαφέρον για μένα. Ειδικά στην Αμερική ο κόσμος αγαπάει τους Aerosmith. Κάποτε με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μόλις είδε ποια είμαι, αντί να μου δώσει κλήση, μου έδωσε μια κάρτα του και μου ζήτησε να την δώσω στον πατέρα μου αν ποτέ χρειαστεί κιθαρίστα!!!”, δήλωσε η Liv.

Η Liv επικρότησε και την απόφαση του πατέρα της να είναι κριτής στο American Idol και είπε ότι όλοι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν πόσο απλός, ευχάριστος και ειλικρινής είναι και θα τον εκτιμήσουν και για κάτι άλλο πέραν των επιτυχιών του ως ροκ σταρ. Δεν είμαι θεατής του American Idol και δεν μου πολυαρέσει σαν concept. Το έχω δει μια δυο φορές, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενη που θα συμμετέχει ο πατέρας μου και θα κάνει κάτι διαφορετικό που του αρέσει”, δήλωσε η Liv. Ο κόσμος με πλησιάζει και μου μιλάει για το πόσο ειλικρινής και ευχάριστος είναι ο πατέρας μου. Είναι πολύ γλυκές αυτές οι εκδηλώσεις γιατί αυτή την πλευρά του πατέρα μου την γνωρίζω όλη μου τη ζωή. Είναι ενδιαφέρον που ο κόσμος βλέπει αυτή την πλευρά του”, ολοκλήρωσε η Liv.

Πάντως η Liv δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα καταφέρει τελικά να ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον πατέρα της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here