2/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Usher, που παλιότερα είχε πολύ καλές σχέσεις με τη Rihanna, αποκάλυψε την επιθυμία του να κάνει ένα ντουέτο μαζί της! Φυσικά θα κάνω ένα ντουέτο μαζί της. Υπήρξαμε καλοί φίλοι και οι ομάδες μας συνεργάζονται αρμονικά. Είχαμε συζητήσει και παλιότερα για το θέμα, αλλά δεν έτυχε να συμβεί”, δήλωσε ο Usher.

Usher

Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω με τη Rihanna. Πιστεύω ότι είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνις”, συμπλήρωσε ο μουσικός μιλώντας σε εκπομπή βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Η Rihanna βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του υπέρμετρα σέξι video clip για το “S&M”, αλλά και τις αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της στα Brit Awards και στο All Star Game του NBA. Το πολύ extreme ντύσιμό της με καυτό σορτς και δικτυωτές κάλτσες αλλά και η κίνησή της να πιάσει τα γεννητικά της όργανα, σκανδάλισε αρκετούς από το κοινό που διαμαρτυρήθηκαν και κατηγόρησαν την τραγουδίστρια.

Από την sexy εμφάνιση της Rihanna στο NBA All Star Game… Κάτω η “επίμαχη” σκηνή…

Ο Usher, πάντως, δεν είδε τίποτα κακό στις εμφανίσεις της, καθώς, όπως είπε, όλα είναι υποκειμενικά : “Η καλλιτεχνική έκφραση τα έχει αυτά και είναι υποκειμενική. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και οι εμφανίσεις της ήταν σε προγράμματα που παρακολουθεί όλη η οικογένεια”.

Την θεωρώ αρκετά υπεύθυνη και ίσως η κίνησή της να είχε σχέση με το ίδιο το τραγούδι. Άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια πολλοί άνδρες τραγουδιστές κάνουν αυτή την κίνηση χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς”, ολοκλήρωσε ο Usher, υπερασπιζόμενος την Rihanna…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here